TRT Spor'da %100 Futbol isimli programda spor yorumculuğu yapan Rıdvan Dilmen, hakkında çıkan yıllık 8,5 milyon TL, aylık 710 bin TL kazanacağı yönünde çıkan iddialara yanıt verdi.
Süper Lig'de oynanan Antalyaspor Beşiktaş karşılaşmasını %100 Futbol'da Erbatur Ergenekon ile birlikte değerlendiren Dilmen, TRT'den aldığı iddia edilen maaşa yönelik açıklamalar yaptı.
Dilmen, "TRT'de 3. yılım toplamda. 1 TL para almadım. Almayı da düşünmüyorum. Çünkü ben ekmeğimi yedim çok şükür. Yalanlarla, iftiralarla olmaz. Sözleşmem de yok. Sağ olsunlar beni bu ekranda görmek istediler. Hem kurum, hem vatandaş sağ olsunlar." ifadelerini kullandı.
Rıdvan Dilmen için, spor yazarı Orhan Yıldırım, sosyal medya hesabından "Özel kanal, gazete şu bu verse kimseyi bağlamaz. Ancak halkın sırtından yayın yapan TRT, Rıdvan Dilmen’e yıllık 8,5 milyon lira ücret veriyor ise, bunu sorgularız. Ekranda asgari ücreti diline dolayan birine, bu rakamları nasıl ve hangi hakla verebiliyorsunuz Sn. Zahid Sobacı" açıklamasını yapmıştı.
İBB kreşindeki 'istismar ve darp' iddiaları yalan çıktı! İşte görüntüler19 izlenme
Kapatılan TRG Hospitalist mağduru aile: "Doktor hala görevde!"48 izlenme
İhtiyaç kredisi ve kredi kartında alarm zilleri çalıyor21 izlenme
Ekmeği 20 gram büyütüp 10 lira yapacaklar29 izlenme
Özel anlattı: "Mansur Yavaş 'Ekrem Bey'le kazanılıyorsa arkasındayım' demiş"18 izlenme
CHP kanun teklifi verdi: 'Emeklilerin sağlık ve ilaç masrafları ücretsiz olsun'36 izlenme
Volkan Konak'ı hedef almıştı: Çatalca Müftüsü'nden skandal savunma!34 izlenme
Rize Valiliği çay eylemini ‘milli güvenlik sorunu’ diyerek yasakladı!41 izlenme
Thodex Kurcusu Faruk Fatih Özer için istenilen ceza belli oldu!
Mersin’de topraksız tarım tesisi kuran genç üretici kapatma noktasına geldi: "Maliyetim 10 TL, teklif 2 TL"
AKP’li başkanlar çalıya çırpıya milyonlar saçtı
Büyükelçi krizi uluslararası basında: Batı ile Türkiye arasındaki en büyük çatlak