Adıyaman’ın Kahta Belediyesi’nde AKP'li başakanın “Kardeşe özel ücret sözleşmesi” ortaya çıktı. Bir önceki Belediye Başkanı AKP'li Abdurrahman Toprak, en küçük kardeşi Hamit Toprak’ı “işçi temsilcisi” olarak işe aldı. Sözleşmede, kardeş Toprak’a, “Askeri ücretin yüzde 160 fazlası ile” maaş ödemesi hükme bağlandı. Durumu tespit eden Saadet Partili yeni Başkan Yusuf Turanlı, “Asgari ücrete razı ol çalışmaya devam et” dedi. Kardeş Toprak ise teklifi kabul etmedi ve görevden ayrıldı.
PARAYI SPORCULARA DAĞITMIŞ
Sözcü gazetesinden Ali Ekber Ertürk’ün haberine göre, eski Başkan Abdurrahman Toprak, “Belediyeden aldığı parayı sporculara dağıttı” diye konuştu.
Belediye avukatı Abdülkadir Bozkurt, “Hukuki alt yapısı olmaksızın açılan kadroya asgari ücretin yüzde 160 fazlası taahhüt edilerek Hamit Toprak getirilmiş” dedi.

Bir önceki Belediye Başkanı AKP'li Abdurrahman Toprak

Saadet Partili yeni Başkan Yusuf Turanlı
Sedat Peker'den yeni video geliyor!93 izlenme
Kulislerde konuşulan senaryo: 'Bursa Büyükşehir Belediyesi AKP'ye geçebilir'23 izlenme
Ankara kulislerinde konuşulan anket: AKP gücünü korurken, MHP eriyor!24 izlenme
Emeklinin umudu tükendi: "İntihar etmeye geldik! Ben 71 yaşındayım, daha ömrümde böyle bir zulüm görmedim"40 izlenme
Tebliğcilere girdikleri tekel bayisinden tokat gibi cevap! 'Ensar Vakfı falan var, oralara gidin. Ben camiye gelip akıl vermiyorum'50 izlenme
Asgari ücret protestolarına katılmıştı: CHP’li isim tutuklandı33 izlenme
Gaziantep Üniversitesi rektörü 'burs paralarıyla Mercedes aldı' iddiası!87 izlenme
İsrail’e mi Filistin’e mi? 1,3 milyar dolarlık ihracat sırrı!38 izlenme