Aktaş'ın konuyla ilgili dikkat çeken sözleri şöyle:
"İktidarın "Biz geldiğimizde IMF'ye 23.5 milyar dolar borcu vardı, onu da biz ödedik" lafı da yalan. Geldiklerinde IMF'ye 16.5 milyar dolar borç vardı. 2005'te IMF ile kendilerinin yaptığı 19'uncu Standby Anlaşması çerçevesinde Erdoğan, IMF'den 6.1 milyar dolar daha borç aldı.
Evet, yanlış okumadınız; Erdoğan, 2005'te IMF'den 6.1 milyar dolar daha borç aldı. Hatta 2008 krizinden sonra 1.1 milyar dolar daha aldı. 99 depremi ile bozulan denge 2000 Kasım ve 2001 Şubat Krizi ile IMF'ye gitmeye mecbur etmişti Türkiye'yi. Erdoğan gelince o yoldan devam etti.
O dönemde IMF Programını harfiyyen uyguladılar. Erdoğan'ın IMF ile 2005'te imzaladığı 19. Standby anlaşmasının süresi bitti; borç ödemelerinin son taksitini 14 Mayıs 2013'te gerçekleştirdiler. O tarihten sonra da ekonomide kontrolü kaybedip bugünlerde hepten duvara tosladılar."


İmamoğlu: Bu millete öyle söz verdim… Randevu vermeseler de görüşeceğim92 izlenme
MHP’li üyeler AKP’li üyeye oy vermedi, CHP’li üye seçildi!48 izlenme
Vergilerin yüksekliğinden şikâyet eden vatandaş: “Şimdiki mevcut sistem, vatandaşların cebini delik deşik etmiş durumda”21 izlenme
Facianın ilk anları ortaya çıktı! Cama çıkıp çığlık attılar: "Çarşaf getirin bebeğimi atacağım"245 izlenme
Kocaeli Emniyet Müdürlüğü, Dilovası'ndaki olaylara karışan Suriyelilerin sınır dışı edilmeye başlandığını açıkladı37 izlenme
Alevi olduğu için milli takıma alınmadığını söyleyen sporcu suç duyurusunda bulundu68 izlenme
Son ankette Erdoğan'ı şoka uğratacak sonuçlar: 4 isme de kaybediyor!30 izlenme
Düğünde damattan geline büyük saygısızlık! Elindeki cep telefonundaki yazıyı görenler şaşkınlıklarını gizleyemedi41 izlenme