CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, SADAT çıkarmasına ilişkin sosyal medya hesabından yeni açıklamalar yaptı.
"SADAT bir paramiliter kurum" diyen Kılıçdaroğlu, "Yani işleri suikastçı, provokatör ve terörist yetiştirmek. Erdoğan kaçakları da ülkeye bu kafayla soktu. Başka ülkelerin camilerinde bu paramiliter kafayla namaz kılacaktı, ne oldu? 8 milyon sığınmacı Türkiye’nin cenaze namazını kılmaya çalışıyor" ifadelerini kullandı.
Açıklamasında AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a seslenen Kılıçdaroğlu, "Erdoğan al şu paramiliter artıklarını, ne yaparsan yap. Seçim yaklaştıkça zulmünü artırma niyetindesin biliyorum. SADAT’tan da medet umuyorsan bil ki her türlü pisliğe karışmış bu zorbalardan zerre korkuyorsak namerdiz!" ifadelerini kullandı.
"ÖYLE HEVESLERE GİRİŞME"
Kılıçdaroğlu, şöyle devam etti: "Siyasi cinayetler demiştim. Karanlık odaklar var demiştim. Hangi maşalar kullanılacak bu karanlık işlerde? Kimler hangi hedefler için devreye girecek? Her türlü kaostan SADAT gibi paramiliter danışmanlar sorumlu tutulur. Bil. Öyle heveslere girişme."
"Erdoğan şunu sakın aklından çıkarma" diyen Kılıçdaroğlu, "Muhalefet yüreklidir. Muhalefet cesurdur. Muhalefet Türkiye’dir. Buradan mafyacıklara da sesleniyorum. Size de sokaklarımızı teslim etmeyeceğiz. Ve son olarak halkımız, bu seçim olacak. Seçim güvenliği ne pahasına olursa olsun sağlanacak. Sizler sandığa gidip rahatça oyunuzu vereceksiniz. CHP var. 100 yıldır buradayız. Merak etmeyin" ifadelerini kullandı.
Günlerdir yabancı medyada yazılıyor: Erdoğan hasta mı?241 izlenme
Volkan Konak’tan gençlere çağrı: ‘Yıkın bu utanç duvarını ve istikbalinizi elinize alın'47 izlenme
Kılıçdaroğlu'ndan Etdoğan'a yanıt: "Tencere istemiyorum, tıpış tıpış verecekler"33 izlenme
CHP, masasındaki son anketi paylaştı: 'Ülkeye bugün yaşatılanların tek nedeni bu tablo'16 izlenme
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Rusya, Türkiye ve Suriye'nin liderleriyle görüşeceğini açıkladı.26 izlenme
Suriye'ye gittiler, IŞİD'le yaşadılar, Kırgızistan'a dönüyorlar24 izlenme
CHP’li belediyenin ikinci sulama göleti de elinden alındı!32 izlenme
İçişleri Bakanlığı’ndan kademeli normalleşme genelgesi!59 izlenme
Işık açma-kapatma eylemi İstanbul, Ankara, İzmir ve Hatay'da böyle görüntülendi
Türkiye Sefiller Endeksi’nde 5. sıraya yükseldi!
CHP'den kaçak petrol tepkisi: "Damat bu işin neresinde?"
Vatandaşın cebindeki delik her geçen gün büyüyor: Sadece bir hafta icra dosyaları 1 milyar lira arttı