Sağlık Bakanlığı, corona virüsü salgını nedeniyle yaşanan yeni can kaybını, vaka ve hasta sayısını açıkladı.
Bugün toplam 222 bin 753 test yapıldı. Semptom gösteren bin 210 kişiyle birlikte toplam 28 bin 731 yeni vaka tespit edildi.
VEFAT SAYISI KORKUTUYOR
Tabloya göre son 24 saatte 157 kişi corona virüsünden hayatını kaybetti, toplam can kaybı 30 bin 619’a yükseldi.
Bugün iyileşen 19 bin 186 kişiyle birlikte toplam iyileşen hasta sayısı 2 milyon 900 bin 829’a yükseldi.
Toplam hastalarda zatürre oranının yüzde 4.2, toplam ağır hasta sayısının ise bin 790 olduğu açıklandı.
Türkiye genelinde yatak doluluk oranı yüzde 53.8, erişkin yoğun bakım doluluk oranı yüzde 65 ve ventilatör doluluk oranı yüzde 23.3 olarak duyuruldu.

DÜN 146 KİŞİ HAYATINI KAYBETMİŞTİ
Sağlık Bakanlığı, corona virüsü salgını nedeniyle dün 146 kişinin hayatını kaybettiğini, bin 142 yeni hastayla birlikte toplam 29 bin 762 vakanın tespit edildiğini ve 17 bin 761 kişinin sağlığına kavuştuğunu duyurmuştu.

CHP'li vekil paylaştı 'İnsanın kanını donduruyor! Bu nasıl bir vahşettir?'65 izlenme
Sedat Peker'in gündeme getirdiği kokainle ilgili Narkotik'ten açıklama47 izlenme
AKP hiç bu kadar düşmemişti! Erdoğan'ın planı tutmuyor: CHP'li belediyeleri alıyor seçmeni kaybediyor8 izlenme
Gezi Direnişi'nde hayatını kaybedenleri anmak isteyen bir grup Tarlabaşı'nda ablukaya alındı, gözaltılar var15 izlenme
Ekrem İmamoğlu'nun gözaltındaki ilk görüntüleri!40 izlenme
İsmail Saymaz İmamoğlu'nun Silivri'deki savunmasını anlattı: "Aslında Silivri’de bir savunma değil, halka bir sesleniş yaptı"17 izlenme
Sedat Peker dosyayı açtı: 'Fişinin çekildiği' iddia edilen Burhan Kuzu böyle yalvarmış!45 izlenme
1929 yılında çıkarılan 1416 sayılı yasa ile Boğaziçi Üniversitesi’ne tepeden inme atama yapılıyor: Arka kapıdan kadrolaşma!32 izlenme