Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, corona virüsü salgını nedeniyle son 24 saat içinde yaşanan can kaybını ve tespit edilen yeni vaka sayısını açıkladı.
Güncel corona virüsü verilerinin yer aldığı tabloya göre, Türkiye'de son bir gün içinde 839 yeni vakanın tespit edilmesi sonucu vaka sayısı 163 bin 942 oldu.
Bugün 25 vatandaşımız corona virüsü salgını nedeniyle hayatını kaybetti, vefat edenlerin sayısı 4 bin 540’a yükseldi.
Açıklanan verilerde bugün 35 bin 600 corona testi yapıldığı belirtilirken, toplam test sayısının 2 milyon 39 bin 194'e ulaştığı ifade edildi.
İyileşen hasta sayısının da 989 artarak 127 bin 973'e yükseldiği açıklandı.
Corona virüsü nedeniyle yoğun bakımda bulunan hasta sayısının 648, entübe hasta sayısının da 287 olduğu belirtildi.

BAKAN KOCA: VAKA SAYISI ÖNGÖRÜLEN SEVİYEDE SEYREDİYOR
Sosyal medya hesabından açıklama yapan Bakan Koca şu ifadeleri kullandı:
* Vaka sayısı öngörülen seviyede seyrediyor. Solunum desteğine ihtiyaç duyan hasta sayısı azalmaya devam ediyor.
* Gelecek günler, el hijyenine özene; maske ve sosyal mesafe kuralının her ikisine birlikte uymamıza bağlı. DAHA SIKI TEDBİR, DAHA İYİ SONUÇTUR.
DÜN 26 KİŞİ HAYATINI KAYBETMİŞTİ
Sağlık Bakanlığı, dün 26 kişinin hayatını kaybettiğini, 983 vakanın tespit edildiğini ve tedavi gören bin 21 hastanın iyileştiğini duyurmuştu. Sağlık Bakanı Koca, dün vaka sayısının yeniden binin altına düştüğü belirtmişti.

Mansur Yavaş'tan Esenyurt operasyonu ile ilgili açıklama39 izlenme
Şekerin zararı 70 milyon, Gökçek’in ki 1.5 milyar!481 izlenme
‘AKP döneminde 5 milyon hektar tarım arazimiz yok oldu’29 izlenme
Türkiye Yüzyılı'nda hesap tutmadı: İktidar zamlı maaşları borçla ödeyecek48 izlenme
Üretim 2024'te hız kesti: Bir sektör daha vites küçülttü40 izlenme
Emekli maaşlarına kesinti şoku! Haberler emeklileri korkuttu…2282 izlenme
'Uyuşturucu bağımlıları tarikatlara yönlendiriliyor'272 izlenme
Mardin Kızıltepe'de 'Tayyip İstifa' sloganları ile elektrik faturalarını protesto eden yurttaşlara polis müdahalesi!94 izlenme
ABD-İran savaşın eşiğinde! Bundan sonra ne olacak? İşte olası senaryolar
'Pensilvanya’ya hiç gitmedim' diyen Özhaseki'nin, Gülen'in Pensilvanya'daki evinde çalışan Mahmut Yeter'e yazdığı mektup ortaya çıktı !
Aile Dayanışma Ağı duyurdu: Emniyet'te İBB borsası mı kuruldu?
Mansur Yavaş'tan Kılıçdaroğlu'na 'siyaseti bırakırım' resti