Sağlık Bakanlığı, Türkiye'nin günlük COVID19 tablosunu açıkladı. 19 Mayıs’a ait verilere göre, 137 bin 730 test yapıldı.
Güncel verilere göre, bin 485 yeni vaka tespit edilirken 4 kişi hayatını kaybetti. Öte yandan son bir günde bin 389 kişi sağlığına kavuştu.

AŞILAMADA İLK SIRADA HANGİ ŞEHİR VAR?
Bakanlığın tablosuna göre Türkiye’de en çok aşılamanın gerçekleştirildiği Osmaniye’yi, Ordu, Amasya, Muğla, Kırklareli, Çanakkale, Eskişehir, Balıkesir, Manisa ve Zonguldak takip etti.
EN DÜŞÜK AŞILAMA ŞANLIURFA'DA
Bakanlığın tablosuna göre Türkiye’de en az aşılamanın gerçekleştirildiği Şanlıurfa'yı sırasıyla Batman, Siirt, Diyarbakır, Bingöl, Muş, Mardin, Bitlis, Ağrı ve Elazığ takip etti.
DÜN VAKA VE VEFAT SAYISI KAÇTI?
Bakanlığın 18 Mayıs verilerine göre, dün 135 bin 563 test yapılmıştı. Dün, bin 443 vaka tespit edilirken, 3 kişi hayatını kaybetmiş ve bin 274 kişi sağlığına kavuşmuştu.

Sözcü
Diyanet'ten 'tuvalet' savunması: "Tasarruf genelgesi dışında"32 izlenme
Tesla hissesi borsada neredeyse dibi gördü! Hisseler yüzde 60 düştü33 izlenme
Milyonlarca emekliyi üzecek kararın eli kulağında17 izlenme
KONDA: "AKP'nin çekirdek seçmeni yüzde 38'den 27'ye düştü"138 izlenme
Sedat Peker OYAK dosyasını açtı! "Mehmetçiğin parasına bile göz diktiniz"100 izlenme
Sedat Peker'in ifşaları iktidarın elini mi zayıflattı?50 izlenme
TZOB karıştı: Faizli parayı çiftçiye değil, yakınlarına vermiş!33 izlenme
Yılbaşı öncesi bir içki grubuna daha zam!54 izlenme
'Türk Telekom'dan Lübnan'a 7 milyar doların kaçırılmasının' araştırılmasıyla ilgili önerge AKP ve MHP'nin oylarıyla reddedildi!
Atilla Peker’in Kutlu Adalı cinayeti itirafı: Korkut Eken ‘Biz Kıbrıs işini hallettik’ dedi
Rusya’dan Ukrayna’ya yeni tehdit! "Sabotajlar devam ederse Kiev de dahil olmak üzere..."
Medreselerden çıkan 11 yaşındaki çocuklar Suriye'de öldü