Sağlık Bakanlığı, Türkiye'nin günlük COVID19 tablosunu açıkladı. 11 Nisan’a ait verilere göre, 182 bin 216 test yapıldı.
Güncel verilere göre, 6 bin 893 yeni vaka tespit edilirken 28 kişi hayatını kaybetti. Öte yandan son bir günde 11 bin 207 kişi sağlığına kavuştu.

AŞILAMADA İLK SIRADA HANGİ ŞEHİR VAR?
Bakanlığın tablosuna göre Türkiye’de en çok aşılamanın gerçekleştirildiği Osmaniye’yi, Ordu, Amasya, Muğla, Kırklareli, Çanakkale, Eskişehir, Balıkesir, Manisa ve Zonguldak takip etti.
EN DÜŞÜK AŞILAMA ŞANLIURFA'DA
Bakanlığın tablosuna göre Türkiye’de en az aşılamanın gerçekleştirildiği Şanlıurfa'yı sırasıyla Batman, Siirt, Diyarbakır, Bingöl, Muş, Mardin, Bitlis, Ağrı ve Elazığ takip etti.
DÜN VAKA VE VEFAT SAYISI KAÇTI?
Bakanlığın 10 Nisan verilerine göre, dün 172 bin 461 test yapılmıştı. Dün, 5 bin 609 vaka tespit edilirken, 32 kişi hayatını kaybetmiş ve 7 bin 315 kişi sağlığına kavuşmuştu.

Sözcü
Trabzon, İmamoğlu’nu bağrına bastı118 izlenme
Eşini bıçakladığı için tutuklanmıştı...Tahliyesinin ardından 9 yaşındaki kızını döverek öldürdü!148 izlenme
Misafirhaneler TBMM'ye devredilecek!213 izlenme
Tablo ağırlaşıyor, mezar üzerine mezar kazılıyor!109 izlenme
AKP'li Kuzu İnönü'yü hedef aldı!119 izlenme
Narin cinayetinde ikinci tanık amcayı yalanladı! Sır 72 dakika91 izlenme
Brunson krizi Türkiye'ye bakın kaç milyar dolara patladı?203 izlenme
Hamidiye Su için dikkat çeken karar!155 izlenme
Der Spiegel, Erdoğan'ın tapesini yayınladı
Müftülüğün Kuran kursuna AKP’nin seçim afişini astılar!
‘TÜRGEV ve Ensar’a aktarılan kamu kaynakları araştırılsın’ önergesi AKP ve MHP tarafından reddedildi!
Doktorlara yönelik sözleri tepki çekmişti! O imamın görev yeri değiştirildi