Konuya ilişkin sosyal medya üzerinden açıklama yapan Toplumcu Diş Hekimleri, “Güngören Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nde diş hekimi olarak çalışan ve Covid19 pandemisi nedeniyle Fatih İlçe Sağlık Müdürlüğü’nde görevli meslektaşımız A.I. ve B.A. ile kurumun şoförü filyasyon için evlere giderken sokakta saldırıya uğradı” dedi.
Saldırıyı kınayan Toplumcu Diş Hekimleri, sağlıkta şiddet yasasının formalite olarak kalmaması ve caydırıcı cezaların uygulanması çağrısı yaptı.

TRABZON’DAKİ SALDIRGAN SERBEST
Geçen günlerde de Trabzon’da Karadeniz Teknik Üniversitesi Farabi Hastanesi acil servisinde görev yapan Doktor Esra Ersöz Genç, akciğer kanseri olan ve solunum güçlüğü çeken bir hastanın hayatını kaybetmesi sonrası, hasta yakınlarının saldırısına uğramıştı.
Esra Ersöz Genç’in anlatımına göre hasta yakını kendisini oksijen tüpüyle kovalamıştı. Gözaltına alınan saldırgan kısa bir süre sonra da serbest bırakılmıştı.
Yaşadığı korku dolu anları sosyal medya hesabından paylaşan Doktor Genç, “Bir dahaki nöbette ne olacak, evime aileme sağ sağlam dönebilecek miyim? Bilmiyorum. Korkuyorum, duyuyor musunuz beni?” demişti.
https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem/sagliktasiddetsuruyorucsaglikcalisaninasokaktasaldiri5782137/
Güçlükle ulaştığı sadaka kutusunu böyle çaldı!35 izlenme
Akbaşoğlu, Emekli Zamlarını Açıkladı35 izlenme
Muharrrem İnce: Yine kandırıldık diye ağlamayın260 izlenme
AKP’li Kavakçı ‘İBB bursu’ yorumuna dava açtı!116 izlenme
MHP Kayseri vekili Süleyman Korkmaz 'RTE, AKP'nin kazanması için 5 bin ile 7 bin TL arası para dağıtıyor !'5891 izlenme
Güllü soruşturmasında bir kritik gelişme daha! ATK'ya sevk edildi16 izlenme
2022 vergilerinin ayrıntıları netleşmeye başladı: Alkole zam geliyor!77 izlenme
Bir evde onlarca kişi, harabe binalarda, su kuyularında binlerce sahte seçmen itirazlarını YSK reddetti !475 izlenme
İstanbul'da Ali Cengiz oyunu! Bakın ne dağıtıyorlar?
Trump’ın Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yazdığı ikinci mektup ortaya çıktı!
Bakan Koca: Salgın riski yok ama bu olmayacağı anlamına gelmiyor
Erdal Sağlam'dan kulisleri sallayan iddia! "Kabine değişikliği yine konuşulmaya başlandı. Cumhurbaşkanlığı Yardımcılığı için Meral Akşener'in artık kesinleştiği de söyleniyor"