Home
18 Mart 2023 ( 32 izlenme )
Reklamlar

Şahan Gökbakar 25 kere Atatürk yazarak Ali Erbaş’a seslendi ‘Sen söyleme biz her gün ve hep beraber söylüyoruz’


Diyanet İşleri Başkanlığı, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü’ne yer verdiği cuma hutbesinde Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucu lideri Mustafa Kemal Atatürk’ü anmadı.

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda 18. Mart Çanakkale Zaferi’nin “108. yıldönümünde başta Anafartalar kahramanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere istiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını şükran ve minnetle yâd ediyor, tüm şehitlerimize ve ahirete irtihal eden gazilerimize Allah’tan rahmet diliyorum.” dedi.

Şahan Gökbakar sosyal medya hesabından Ali Erbaş’a gönderme yaparak Erbaş’ın ‘kılıçlı’ fotoğrafını paylaştı.

Gökbakar paylaşımında 25 kere Atatürk yazarak “Sevgili Kılıç Ali, sen söyleme biz her gün ve hep beraber söylüyoruz. Atatürk Atatürk Atatürk Atatürk Atatürk Atatürk Atatürk Atatürk Atatürk Atatürk Atatürk Atatürk Atatürk Atatürk Atatürk Atatürk Atatürk Atatürk Atatürk Atatürk Atatürk Atatürk Atatürk Atatürk Atatürk...” ifadelerini kullandı.

Yeniçağ

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Vahap Seçer: "Biz bu ihaleyi yaptığımızda Euro 9 TL idi, şimdi Euro 18 TL! Zararı siz hesaplayın" İlber Ortaylı uyardı: Çöküş başladı. Hiçbir yerde eğitim bu kadar soysuzlaşmış değil Jandarma ekiplerine intihar notu bırakarak harekete geçen genç, saatler sonra sarhoş halde bulundu. Erdoğan: Enflasyon yılın 2. yarısında düşecek, alım gücü eskisinin de üzerine çıkacak