Ankara'da sahte içki can almaya devam ediyor.
Son olarak; sahte alkol nedeniyle 57 kişinin hayatını kaybettiği, 37 kişinin ise yoğun bakımda tedavilerinin devam ettiği belirtildi.
Alınan bilgiye göre, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Ankara Batı ve Polatlı başsavcılıklarınca "kaçakçılık" ve "olası kastla ölüme sebebiyet verme" suçlarından başlatılan soruşturma dosyalarına, Adli Tıp Kurumunun toksikoloji raporları da eklendi.
Söz konusu raporlara göre, Ankara'da 54 kişinin sahte içkiye bağlı olarak yaşamını yitirdiği, 40 kişinin ise yoğun bakımda tedavisinin sürdüğü belirtildi.
Öte yandan, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturmada 28 şüphelinin tutuklandığı, 25 kişinin de adli kontrolle serbest bırakıldığı öğrenildi.
Söz konusu raporlara göre Ankara’da 59 kişinin sahte içkiye bağlı olarak yaşamını yitirdiği, 40 kişinin ise yoğun bakımda tedavisinin sürdüğü belirtildi.
Sözcü
Depremzedeler için 133 milyar toplandı, 83 milyar harcandı29 izlenme
Süper Kupa maçından çekilen Fenerbahçe PFDK'ya sevk edildi25 izlenme
Vatandaş dolara hücum etti!379 izlenme
Çifte maaşlı Fahrettin Altun'un Boğaz'daki kaçak yapısı İBB tarafından yıkıldı!157 izlenme
Beyoğlu’nda kadına cinsel saldırı davasında pişkin savunma! "Bir şansı daha hak etmiyor muyum?"27 izlenme
Büyük düşüş! Konut satışları yüzde 48.6 düştü47 izlenme
Erdoğan yine fark etmeden itiraf etti 'Terör örgütleri zihniyetinin destek verdiği Cumhur İttifakı !'133 izlenme
CHP'li Emir: 200 bin doz aşı kayıp!57 izlenme
Metro İstanbul’da tabelalar yeni logo için '6 Milyon TL'ye değişecek!
Türk dostu Yunan belediye başkanına linç girişimi!
Özgür Demirtaş yandaş gazeteciyi fena tuş etti: "Yaşa ulan emekli maaşı ile bir ay da görelim"
AKP İl Başkanı, sevgilisini ve sevgilisinin kardeşini işe aldırdı, belediyeye uğramadan maaş aldılar!