Ankara'da sahte içki can almaya devam ediyor.
Son olarak; sahte alkol nedeniyle 57 kişinin hayatını kaybettiği, 37 kişinin ise yoğun bakımda tedavilerinin devam ettiği belirtildi.
Alınan bilgiye göre, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Ankara Batı ve Polatlı başsavcılıklarınca "kaçakçılık" ve "olası kastla ölüme sebebiyet verme" suçlarından başlatılan soruşturma dosyalarına, Adli Tıp Kurumunun toksikoloji raporları da eklendi.
Söz konusu raporlara göre, Ankara'da 54 kişinin sahte içkiye bağlı olarak yaşamını yitirdiği, 40 kişinin ise yoğun bakımda tedavisinin sürdüğü belirtildi.
Öte yandan, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturmada 28 şüphelinin tutuklandığı, 25 kişinin de adli kontrolle serbest bırakıldığı öğrenildi.
Söz konusu raporlara göre Ankara’da 59 kişinin sahte içkiye bağlı olarak yaşamını yitirdiği, 40 kişinin ise yoğun bakımda tedavisinin sürdüğü belirtildi.
Sözcü
‘Sakalsız erkekten tahrik olan cemaatten’ DSİ’li propaganda!448 izlenme
26 bin lirayı 26 milyon lira yapmışlar: KİPTAŞ Genel Müdür'ü Kurt'a montajlı kaset kumpası deşifre oldu23 izlenme
Büyük düşüş! Konut satışları yüzde 48.6 düştü47 izlenme
Atatürk’ün mirası kurumlara şok fatura! Gizli ihale yine bildik şirkete gitti, maliyet üçe katlandı!105 izlenme
Kız öğrencileriyle ilgili sapık paylaşımından sonra ihraç edilen öğretmene geri dönme kararı verildi!400 izlenme
Rezerv alan talanı başladı: Vatandaşın sağlam binalarını yıkacaklar44 izlenme
Asrın Tok Alevilere 'büyük bir İslam fitnesi' dedi! Suç duyurusunda bulunuldu46 izlenme
Sağlık Bakanı açıkladı: 7.112 yeni vaka tespit edildi, toplam vaka 5.256.516’ya, can kaybı da 47.656’ya yükseldi!61 izlenme