Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım, fabrika arazisi ve çevrede devam eden aramakurtarma çalışmaları kapsamında 2 kişinin daha cansız bedenine ulaşıldığını ve kayıp 1 kişi için çalışmaların devam ettiğini söyledi.
2 kişinin yakınlarına bilgi verildiğini belirten Vali Kaldırım, şu ifadeleri kullandı;
*Arama çalışmalarında 2 kişinin cansız bedenine ulaşıldı. Hayatını kaybedenlerin sayısı 6’ya yükseldi, Allah'tan rahmet diliyorum. Kayıp 1 kişiyi arama çalışmaları sürüyor.
*Yeni tespit edilen 2 cansız bedenle ilgili yakınlarına da bilgi verildi. Hem onlara hem de Sakarya'mıza başsağlığı diliyorum. Sabah hastanelerde 8 yaralı olduğunu ifade etmiştim, şu an itibariyle hastanelerde yatan hasta sayımız 5'e düştü.
*1'i il dışında Kartal'da yanık tedavisi görüyor. 1'inin durumunun ağır olduğunu biliyoruz. Ben tekrar yakınlarını kaybedenlere başsağlığı diliyorum. Tüm ekiplerimiz burada, sahada çalışmaya devam ediyor.
https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem/sondakikasakaryadanacihaberolusayisiyukseldi5912496/
AKP’li başkandan denizi olmayan kente ilginç vaat!130 izlenme
İSPARK’ta israfın sınırı yok!149 izlenme
Bakan Koca'ya zor soru: Rüşvetçiler kimler?77 izlenme
TÜBİTAK Marmara Teknokent Genel Müdürü, 23 bin liralık kredi kartı faturasını kuruma ödetmiş!192 izlenme
İki gençten milli yas tepkisi: Yarıya indirilen Türk Bayrağı'nı yeniden göndere çektiler!46 izlenme
Korumaları soru sormak isteyen muhabiri ve ‘4 enkazım var’ diyen vatandaşı itekledi, AKP'li başkana tepki yağdı!49 izlenme
'Markette sütün litresi 21 liraya çıkabilir'48 izlenme
Şeker dağıtır gibi diploma dağıtmışlar! Listede kimler kimler var...43 izlenme