Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım, fabrika arazisi ve çevrede devam eden aramakurtarma çalışmaları kapsamında 2 kişinin daha cansız bedenine ulaşıldığını ve kayıp 1 kişi için çalışmaların devam ettiğini söyledi.
2 kişinin yakınlarına bilgi verildiğini belirten Vali Kaldırım, şu ifadeleri kullandı;
*Arama çalışmalarında 2 kişinin cansız bedenine ulaşıldı. Hayatını kaybedenlerin sayısı 6’ya yükseldi, Allah'tan rahmet diliyorum. Kayıp 1 kişiyi arama çalışmaları sürüyor.
*Yeni tespit edilen 2 cansız bedenle ilgili yakınlarına da bilgi verildi. Hem onlara hem de Sakarya'mıza başsağlığı diliyorum. Sabah hastanelerde 8 yaralı olduğunu ifade etmiştim, şu an itibariyle hastanelerde yatan hasta sayımız 5'e düştü.
*1'i il dışında Kartal'da yanık tedavisi görüyor. 1'inin durumunun ağır olduğunu biliyoruz. Ben tekrar yakınlarını kaybedenlere başsağlığı diliyorum. Tüm ekiplerimiz burada, sahada çalışmaya devam ediyor.
https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem/sondakikasakaryadanacihaberolusayisiyukseldi5912496/
AKP iktidarında yokluk manzaraları! Simitçi: "1 simiti 2 emekli bölüşüp yiyor"34 izlenme
Diyarbakır'da silahlı, taşlı seçim kavgası: 1 ölü 12 yaralı44 izlenme
Kur farkı Sağlık Bakanlığı’nı da vurdu! 5 ilde hava ambulans hizmetine son veriliyor30 izlenme
Seçime günler kala AKP’li belediyeler yandaşa ihale yarışına girdi34 izlenme
Abdüllatif Şener'in oğlu Erdoğan'a hakaretten tutuklandı34 izlenme
Gıda fiyatları bir yılda yüzde 92,2 arttı38 izlenme
Milyonları ilgilendiren açıklama: Türk-İş Başkanı Atalay'dan asgari ücret mesajı22 izlenme
Havalimanı 5 yılda koca ormanı yuttu!104 izlenme