Kahramanmaraş Ayser Çalık Ortaokulu'nda meydana gelen silahlı saldırıda 8 öğrenci, 1 öğretmen hayatını kaybetmiş, saldırgan öğrenci de ölmüştü. Yaşanan olay sonrası kentte eğitim ve öğretime verilen aranın ardından öğrenciler yeniden ders başı yaptı. Olay sonrası Ayser Çalık Ortaokulu öğrencileri öğlenci olarak Şehit Tebernuş Ortaokulu'nda eğitimlerini görecek. Aynı okulun öğrencileri ise sabahçı olarak eğitimlerini devam ettirecek.

Bugün Şehit Tebernuş Ortaokulu'nda şehit öğrenci ve öğretmenler anısına anma programı düzenlendi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlanan program Kur'an tilaveti ile devam etti. Okul bahçesinde öğrenciler yapılan dualara hep birlikte 'amin' dedi. Program sonrası öğrenciler sınıflarına geçerek ders başı yaptı.
NEFES
Aziz İhsan Aktaş cinsel tacizden sabıkalı çıktı28 izlenme
Şehit Ahmet Yasir Kuyucu'nun son mesajı ortaya çıktı! Saatler önce kız kardeşiyle konuşmuş21 izlenme
Ukrayna lideri Zelenskyy: Dünya büyük bir nükleer felaketin eşiğinden döndü46 izlenme
Ayhan Bora Kaplan örgütünün 2 numarası olduğu iddiasıyla yargılanan firari Serdar Sertçelik ses kayıtlarını paylaştı207 izlenme
TEDAŞ verileri çalındı! 208 bin kişinin bilgileri tehlikede56 izlenme
Adliyede rüşvet çarkı! Cezaları erteleyip dosyaları kapatmışlar: 22 şüpheli gözaltında27 izlenme
AKP’li belediye kent lokantası açıyor: 4 çeşit yemek 50 TL46 izlenme
Anıtkabir'deki 23 Nisan töreninde bulunan tek genel başkan sadece Özgür Özel oldu47 izlenme
"Şu alaycı gülümseme, şu kibir bitiriyor sizi"
7 yaşındaki çocuğa cinsel istismarda bulunan şahsa beraat!
Vatandaşı korkutan açıklama! "Yeni zamlar sürpriz olmaz!"
İzmir'deki dev mitinge milyonların izlediği 'Erdoğan videosu' damga vurdu: "Erdoğan'a inanılacak bir taraf var mıymış, yok muymuş"