AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın damadı ve eski Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, İstanbul’un Ümraniye ilçesindeki bir okulda oy kullanan annesi Kıymet Albayrak ile birlikte oy kabinine girdi.
İleri Haber'in aktardıklarına göre, Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Seçimine ilişkin usulsüzlükler devam ederken, eski Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın, Ümraniye’de bulunan Şakire Hanım Özel Eğitim Uygulama Okulu’nda oy kullanan annesi Kıymet Albayrak ile oy kabinine girdiği öğrenildi.
Berat Albayrak ve annesi Kıymet Albayrak hakkında tutanak tutuldu. Tutanakta şu ifadeler yer aldı:
“Oy verme işlemi sırasında hiçbir bedensel ve ruhsal engeli bulunmamasına rağmen, Kıymet Albayrak isimli seçmen oy kabinine Berat Albayrak ile girmiştir. YSK 135 no’lu genelge 19/2, 19/3, 24. ve 26. Maddelerine aykırı olan söz konusu işleme karşı şikayetlerimizi sunar, hukuka aykırılığın giderilmesini talep ederiz.”

Gerçek Gündem
ABD’li senatör Erdoğan'ı hedef aldı: "Türkiye en büyük tehdit"37 izlenme
Erdoğan'ın mektup arkadaşı Burak Soylu yasa dışı bahisten gözaltına alındı!15 izlenme
Ekonomi alanındaki “torba teklif” kabul edildi! Kefen parası Hazine’ye!155 izlenme
Şeker fabrikalarına ait parsellerin imar planları değiştirildi!359 izlenme
Suriye Merkez Bankası'ndan balya balya para yağmaladılar22 izlenme
İdare Mahkemesi İBB’yi haklı buldu, Hiranur Vakfı’nın binası yıkılacak45 izlenme
Çanlar Şimşek için çalıyor: Uzman isimler tek tek anlattı35 izlenme
Yargıtay Berkin Elvan’ın ölümüne sebep olan polisin cezasını onadı! 12 yıl sonra cezaevine girecek17 izlenme