TÜRK NAKLİYE ŞİRKETİNE TESLİM EDİLDİ
Avrupa Postası’nda yer alan habere göre; yaklaşık dört ay önce tamamlanan siparişlerde, Mercedes Maybach’lar tam 9 kat zırhlanmış olarak Mercedes’ten satın alındı ve gönderi için önceden belirlenen, güvenliklerin alındığı bir Türk nakliye şirketine teslim edildi.
AYRI AYRI TIR’A YÜKLENDİLER
Küçük bir kent olan Hanau’ya getirilen Maybach’lar, Ankara’nın özel talebi üzerine her biri bir TIR’a yüklendi. Maybach’ların alınmasında Türkiye Cumhuriyeti Stuttgart Başkonsolosluğu’nun devreye girdiği ve araçlar gönderilene kadar tüm sürecin başkonsolosluk tarafından yönetildiği öğrenildi.
TANESİ 5.5 TONDAN FAZLA
Araçların Türkiye fiyatının yaklaşık 80 Milyon TL olduğu ileri sürülüyor. Her bir aracın 5.5 tonun üzerinde olduğu ve bir TIR’a iki araç sığarken, Ankara’nın hepsini tek tek yüklettiği, arka arkaya dört TIR’ın bu şekilde Ankara’ya gönderildiği öğrenildi.

Sinan Ateş davasında serbest bırakılmıştı: Avukat Serdar Öktem uzun namlulu silahlarla öldürüldü21 izlenme
Zeytinliklere TOKİ yağması sürüyor40 izlenme
Sinem Dedetaş: "Bir yıl boyunca vatandaşa sosyal destek olarak dağıtılması gereken kartların yüzde 90’ı seçim öncesinde dağıtılmış bitmiş"39 izlenme
Kardak’ta sıcak gelişme! Yunan Bakan adaya yaklaştırılmadı512 izlenme
İBB, milyarlık mülklerini AKP’li belediyelerden geri alıyor!39 izlenme
AKP, şehit ailelerinin sahtekâr dediği Şerife Boz'un heykelini dikmiş!481 izlenme
Muhittin Böcek’i tutuklatan iş insanı uyuşturucudan gözaltına alındı24 izlenme
BM'nin Türkiye kararını ABD ve Rusya veto etti108 izlenme