Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a en yakın isimlerden olan Cumhurbaşkanlığı Müşaviri Orhan Karakurt, AKP'de yaşanacak değişimin sinyalini verdi.
23 Haziran İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinin yankısı sürerken AKP'nin yenilgi yaşaması tartışmaları da beraberinde getirdi. Vatandaşlar teşkilatla ilgili eleştirilerini sürdürürken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a en yakın isimlerden olan Cumhurbaşkanlığı Müşaviri Orhan Karakurt'tan çarpıcı bir sinyal geldi.
"FATURASI KESİLMELİDİR"
Orhan Karakurt'un paylaşımına yorum yapan bir sosyal medya kullanıcısı, "AK Parti kaybetti.. Acil olarak sonucun müsebbibi olan haramzadelere; burnundan kıl aldırmayan, insanlara tepeden bakan liyakatsiz, ehliyetsiz bürokratlara; ne oldum delisi teşkilat mensuplarına fatura kesilmelidir ki telafisi olmayan bir genel seçimde aynı hezimet yaşanmasın." ifadesinde bulundu. Vatandaşa cevap veren Karakurt ise "Haklısın kardeşim" ifadesiyle AK Parti'de yaşanacak değişimin sinyalini verdi.
İşte o mesajlar:

http://www.yurtgazetesi.com.tr/gundem/saraydakrizbuyuyorsonucunmuessibiolanharamzadelerh132561.html
Beş ayda 11 bin 440 şirket kepenk indirdi14 izlenme
CHP'li Başarır açıkladı: "Jetgiller ailesine her hafta yeni bir bakan eklenmeye devam ediyor. Tarım Bakanımız, orman yangınları için alınan uçakla meğer nerelere gitmiş"33 izlenme
Avrupa Birliği'nden Türk vatandaşlarına kötü haber: AB üyesi ülkeler yasa dışı göçü önleme konusunda anlaştı25 izlenme
Reuters'dan korkutan Türkiye analizi! "Kur şokuna hazır olun"33 izlenme
Ekime kadar toplam 173 milyar dolar ödenecek!201 izlenme
Kula kulluk edersen, soytarılar kendisini kral zannedip kanını emer !1146 izlenme
AKP’nin anket şirketi: “Sürpriz bir seçim bekliyorum”193 izlenme
AKP seçmeni 'Erdoğan'ı sürekli başkaları kandırıyordu, bu sefer biz kandırdık !'198 izlenme
Adana Büyükşehir Belediyesi'nin ekmeklerini dağıtan 3 kişi gözaltına alındı!
Erdoğan'dan kulisleri rahatsız eden görevden alma: Yıllarca çalıştı emekliliğine iki ay kala görevden alındı!
Sedat Peker, HDP'den AKP'ye geçen ismi örnek verdi: "Şimdi evliya mı oldu?"
'Milletin a... koyacağız' diyen Mehmet Cengiz’i eleştiren Erkan Baş’a tazminat cezası!