Cumhuriyet'ten Mustafa Çakır'ın haberine göre, bu müdürlüklerden biri olan Kayseri Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü gerekçe olarak da dönüşümlü çalışma programı kapsamında yeterli personelin gelmediğini savundu.
Müdürlük işe gelmeyenlerin tespit edileceğini ve haklarında idari işlem uygulanacağını duyurdu.
Hazine ve Maliye Bakanlığı Muhasebat Genel Müdürlüğü ise esnek çalışmayı sonlandırdı. Müdürlükte Cumhurbaşkanlığı kararı kapsamında idari izinli olanlar istisna tutuldu.
‘KABUL EDİLEMEZ’
Birleşik Kamuİş’e bağlı Büroİş Sendikası Genel Başkanı Alay Hamzaçebi, Kayseri’nin yanı sıra SGK’ye bağlı başka il müdürlüklerinin de benzer uygulamalar yaptığına dair duyumlar aldıklarını belirterek “Yeni bir Cumhurbaşkanlığı kararı olmadan göreve çağrılamazlar.
Bu kabul edilemez. Muhasebat Genel Müdürlüğü’nün yaptığı gibi dezavantajlı grupları hariç tutarak esnek çalışmayı kaldırabilir” dedi.
http://www.krttv.com.tr/gundem/saraygenelgesinesgkuymadih36597.html
Çok sayıda öğrenci alkışla protesto etmişti: Antalya'da okul cephesinden Erdoğan posterini indiren liseliye ceza kesildi!20 izlenme
Tatile çıkamayanlar liginde zirvedeyiz18 izlenme
Müstakbel AKP'li Teğmen Mehmet Ali Çelebi geçmişini sildi! 'Bu can bu bedende oldukça' demişti..47 izlenme
Yavaş'ın kampanyasına 4 günde rekor destek!63 izlenme
AOÇ arazisine yapılan bina mahkemelik oldu!106 izlenme
Meclis’te tansiyon yükseldi: AKP ve CHP'li vekiller arasında gerginlik!41 izlenme
Cuma hutbesinde yine Atatürk yok!161 izlenme
Yedi İklim Dergisinden açıklama: "Yediiklim Yayınları ile alakamız yok, inancımıza saldırılıyor"54 izlenme