Home
08 Ekim 2018 ( 306 izlenme )
Reklamlar

Saray kriz dinlemiyor: Emine Erdoğan bu sefer 35 bin liralık çanta taktı!

Yurttaş zamlarla boğuşurken Saray lüks harcamalardan geri adım atmıyor.


Daha önce 50 bin dolarlık (308 bin TL) Hermes çantasıyla gündem olan Emine Erdoğan, bu sefer 35 bin liralık Chanel marka çantasıyla Macaristan'a gitti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la birlikte Macaristan'a giden Emine Erdoğan'ın taktığı çanta Chanel'in resmi internet sitesinde 'Classic Handbag' olarak geçiyor. Siyah modelinin yer aldığı sitede güncel dolar kuru üzerinden Türk Lirası bilgileri de yer alıyor.

Haber görseli
Daha önce yapılan lüks harcamalar için "İtibardan tasarruf olmaz" savunması yapan Saray'ın ejder suyu, starex meyvesi eşliğinde aloevera, zencefilli somonlu suşi menüsü tartışma konusu olmuştu.

Haber görseli

Emine Erdoğan'ın 50 bin dolarlık Hermes çantasının güncel dolar kurundan 308 bin TL'ye denk geliyor.

http://www.cumhuriyet.com.tr/foto/foto_galeri/1105603/1/Saray_kriz_dinlemiyor__Emine_Erdogan_bu_sefer_35_bin_liralik_canta_takti.html

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Bozkurt Belediye Başkanı'ndan selde çöken binaya ilişkin flaş açıklama! Dolar yükselişte, Türk Lirası günden güne eriyor! İşte piyasalarda son durum Merkez Bankası toplam rezervleri 870 milyon dolar arttı Beyaz Miğferler üyesinden Türkiye itirafı: Bu hükümet bizi kurup, kendi topraklarında eğitti!