On binlerce şehidin, isimsiz gömüldüğü Sarıkamış Şehitliği, Türkiye’deki birçok şehitlik gibi yılın her döneminde ziyaret edilen, manevi mekanların başında gelmektedir. Oldukça geniş bir alanı kaplayan, ondan fazla şehitlik ve anıttan oluşan Sarıkamış Şehitliği, ülkemizin en büyük şehitliklerinden biridir.
Sarıkamış Şehitliği'nden son yansıyan görüntüler ise yürekleri dağladı. Mezarlıkların arasında başıboş inek ve sığırların gezdiği görüntüleri gazeteci Teslime Tosun gözler önüne serdi. Gördüğü manzaranın ardından hissettiklerini anlatan Tosun, "Artık burası hayvanların barınağı olmuş Bu ülke adına çok üzüldüm. Ahıra çevirmişler bu şehitliği. Gözlerim doldu. Bu ülke adına çok üzüldüm. Ağlamamak için arkadaşlarımızla gözlerimizi zor tuttuk" sözlerine yer verdi.
halktv.com.tr
İmamoğlu soyadına tahammül edemiyorler! TRT spikeri soyadı İmamoğlu olan milli sporcunun sadece adını söyledi!41 izlenme
Doğa katliamına ADD'den sert tepki!38 izlenme
Erdoğan'ın 'kadro' müjdesinden kötü sürpriz! "Maaşlar düşecek"42 izlenme
Ömründe hiç gitmediği İstanbul'dan trafik cezası kesildi!213 izlenme
Amaçları başka Türkiye!112 izlenme
Diyanet İşleri Başkanı’ndan ‘Fes’liye ziyaret!131 izlenme
Kaşar Bank’tan mağdurlara şok mesaj!160 izlenme
Ödül Konuşması Rahatsız Etti: AKP'li isimden Merve Dizdar'a çirkin sözler!37 izlenme
Sağlık Bakanlığı’ndan hastanelere skandal uyarı! "Tarama amaçlı gereksiz test yapmayın"
Marmaris üç gündür yanıyor, Bakan Kirişçi’nin ilk sınavında kafa karıştıran açıklamalar
İBB Başkanı İmamoğlu'ndan kar uyarısı: 'Cuma günü çok daha etkili olması bekleniyor'
Milli Eğitim Bakanı kimsenin görmediğini gördü: "Gösterilere baltalarla katılanlar..."