İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Ekrem İmamoğlu’nun seçim kampanyasını yürüten Necati Özkan, 11 Kasım günü hazırlanan İBB iddianamesinde örgüt üyesi olarak yer aldı. Savcılık, 24 Ekim’deki casusluk soruşturmasında ise Özkan’ın örgüt yöneticisi olduğunu iddia ediyordu.
İBB soruşturması kapsamında hazırlanan binlerce sayfalık iddianamede, örgüt şeması da yer alırken söz konusu şemada Necati Özkan örgüt üyesi olarak yer alıyor ve bağlı olduğu yöneticinin ise Hüseyin Gün olduğu öne sürülüyor.

Ancak İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen casusluk soruşturmasında ise Özkan’ın ‘Ekrem İmamoğlu çıkar amaçlı suç örgütü’nün yöneticisi olduğu iddia ediliyor. Başsavcılığın casusluk soruşturmasına ilişkin 24 Ekim günü yaptığı duyuruda Özkan ile ilgili, “(…) bahse konu Whatsapp uygulamasında görüşme gerçekleştirdiği Ekrem İmamoğlu çıkar amaçlı suç örgütü yöneticilerinden olan şüpheli Necati ÖZKAN isimli şahıs olduğu…” ifadelerine yer verilmişti.
Bu kapsamda Özkan, savcılık tarafından 24 Ekim’de yönetici ilan edildi ancak iddianamenin yayınlandığı 11 Kasım’da servis edilen şemada üye olarak yer alıyor.
Eski eşini sokak ortasında tekmeleyen İbrahim Zarap tutuklandı!51 izlenme
Türkiye’de Broadway satıp o parayla Almanya’da Audi A6 alabiliyorsunuz!43 izlenme
Hatay'da yıkılan binaların evraklarını korumakla görevlendirilen savcıların izne çıktığı iddia edildi50 izlenme
Osmangazi ve Yavuz Sultan Selim köprüleri ile Avrasya Tüneli’ne geçiş garanti ücretinin yanı sıra ödenen enflasyon farkı dudak uçuklattı!56 izlenme
Halk TV'nin sahibi Cafer Mahiroğlu hakkında yakalama kararı20 izlenme
Üsküdar Belediyesi mağdurlarının eylemi sürüyor: Bizi haksız, hukuksuz yere işten attılar271 izlenme
Medrese ahırında asılı bulunan Abdulbaki'nin babası konuştu: "Yapılacak bir şey yok, şikayetçi olmayacağız"48 izlenme
AKP'li vekil Yasin Aktay, AKP'nin ÖSO'ya silah sağladığını bakın nasıl itiraf ediyor !1384 izlenme
6 köprü fiyatına 1 köprü!
Nur Köşker’in ablasından Mehmet Akif Ersoy hakkında dikkat çeken paylaşım
Yağma Hasan'ın böreği gibi yağmalanıyor: 494 projeye onay verildi
AKP'li vekilden bir skandal daha! Dizinin dibindeki 91 bin liralık çantasıyla depremzedenin evinde geçim derdi dinledi!