Pehlivan, Marmara Açık Cezaevi’ne konuldu. Pehlivan’ın avukatları, denetimli serbestlik hakkından yararlanması için başvuruda bulundu. Ancak savcılık, başvuruyu reddetti.
Savcılığın olumsuz yanıtının ardından, Pehlivan’ın akıbeti Silivri 2 Nolu İnfaz Hakimliği’nin vereceği karara bağlı oldu. Hakimlik, Pehlivan’ın denetimli serbestlik hakkının olup olmadığına karar verecek.
Pehlivan, temmuz ayında çıkarılan ve COVID19 salgını nedeniyle bazı hükümlülerin cezaevinden çıkmasına izin veren yasadan da yararlanamadı. Yasada, gazetecilik faaliyetleri nedeniyle ceza alanlar için bir istisna getirildi. Bu nedenle, Pehlivan cezaevinde kalmaya devam etti.
Yeniçağ
TÜGVA il başkanının ses kayıtları ortaya çıktı: AKP’lilerin rüşvet dosyası!111 izlenme
Vatandaşın cüzdanı artık yama tutmuyor: Borçlara her gün yenisi ekleniyor32 izlenme
Zarrab'la ilgili merak edilen 5 ilginç ifade261 izlenme
MHP’li Kumcuoğlu’nun çocukları Malta vatandaşlığına geçti425 izlenme
Akbelen nöbeti tarlada sürdürülüyor30 izlenme
AKP'li vatandaşın ekonomi sorusuna cevabı sosyal medyayı salladı! Sadece AKP'lilerin bildiği büyük sırrı(!) açıkladı68 izlenme
Türkiye gündemindeki vali yardımcısı hâlâ görevinde!101 izlenme
İran’da kritik gelişme! 10 binlerce kişi sokakta…207 izlenme