Aralarında spor dünyasının ünlü isimleri Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera ve Selçuk İnan'ın da bulunduğu toplam 21 kişinin dolandırıldığı iddiasıyla 252 yıla kadar hapsi istenen banka şube müdürü Seçil Erzan gündemdeki yerini koruyor.
halktv.com.tr'den Dinçer Gökçe'nin haberine göre Erzan, Semih Kaya’nın da aralarında olduğu beş kişi hakkında 'tefecilik' yaptıkları gerekçesiyle suç duyurusunda bulundu.
Seçil Erzan’ın, “Benden fazla para alan isimlerin başında Semih geliyor” dediği Kaya’ya yönelik suçlamalardan biri de ‘tefecilik’ oldu. Erzan, kolundaki saati dahi zorla çıkartıran kuzeninin eşine de ‘yağma’ suçlamasında bulundu.
Erzan, Galatasaray’ın eski futbolcusu Semih Kaya ile menajer Fırat Özdemir hakkında 'tefecilik' ve 'tehdit' suçlarından şikayetçi oldu. Kaya ve Özdemir’in kendisini tehdit ettiğini ifadesinde de anlatan Erzan, son açıkladığı listede bu iki ismin, fazla para alan kişilerin başında yer aldığını söyledi.
Erzan, Semih Kaya’nın 4 milyon 275 bin, Fırat Özdemir’in ise 2 milyon 420 bin dolar parayı fazla aldığını kaydetti. Erzan, Kaya’nın kendisinden aldığı fazla para ile Bodrum’da villa aldığını açıklamıştı.
Seçil Erzan’ın, haklarında şikâyetçi olduğu diğer isimlerden 2’si ise kuzeni Tanın Yılmaz ile iş kadını eşi Merve Özer Yılmaz oldu. Erzan’ın, bu kişilere yönelik suçlaması ile ‘Yağma, hakaret ve tehdit” oldu. Erzan ile Özer çifti arasında geçen ve dosyaya da yansıyan bir dizi yazışmada, ikilinin Erzan’a yönelik bir dizi hakarette bulunduğu anlaşılıyordu. Seçil Erzan’a, müdürü olduğu banka şubesinde saldıran Merve Özer Yılmaz, Erzan’ın kolundaki Rolex marka saati de zorla çıkartmıştı.
Edirne Barosu’na üye avukat Türkay Gümülcineli de Seçil Erzan’ın hakkında suç duyurusunda bulunduğu bir diğer isim oldu.
Ezine Cumhuriyet Başsavcılığına yapılan suç duyurusunda, bu kişiye yönelik suçlamalar arasında “Tehdit, hakaret ve tefecilik” suçlamaları yer aldı. Av. Türkay Gümülcineli, Erzan’ın ailesi için yaptırdığı Bozcaada’daki lüks evi icradan satışa çıkaran isim aynı zamanda. Anılan ev için 18,3 milyon TL belirlendi. Erzan’ın avukatları ise Erzan’ın bu kişiye bir borcunun olmadığını bir dizi usulsüz işlemin yapıldığını kaydederek satışın iptali için dava açtı.
KRT
Belçika'da yaşayan gurbetçi Türk'ten arkadaşına tepki: "Küfretmeyeyim de ne diyeyim? Belçika'da sosyal yardım alıyor ama arabasının arkasına 'Şeriat tek çare yazmış'"23 izlenme
Yanmayan ormanlar da oteller için yok edilecek!42 izlenme
Yangında evleri yanan vatandaşlar: Arazözler evimize su sıkmadı, biz vatan haini miyiz?64 izlenme
Prof. Dr. Özgür Demirtaş'tan korkutan asgari ücret değerlendirmesi: "Bir işe yaramayacak, üzgünüm..."34 izlenme
Cübbeli bile tehlikeyi görmüş ! 'Çoğu umreden gelenlerden bulaşmıştır, önden tedbirlerin alınmaması, halâ Cuma kılmalar şov yapmalar !'313 izlenme
Kamu İhale Kanunu'nda harf tükenince reform geldi!39 izlenme
İzmir Valiliği’nden vakaların arttığı mahalle hakkında açıklama!64 izlenme
Belçika'da "gelire göre par acezası" tartışması: Mahkeme, zengin iş adamına savcının talep ettiği tutarın 16 katı tutarında para cezası verdi33 izlenme
Melih Gökçek'ten AKP'yi karıştıracak sözler! 'Ankara, aday gösterilen Mehmet Özhaseki’nin seçim hataları yüzünden kaybedildi'
AKP’li eski vekilden, Merve Dizdar'ı tebrik eden bakanın eşine: "CHP’li bir vekilin eşi gibi"
Ölüm sayıları neden vaka sayıları kadar düşmüyor?
Deprem sonrası 160 aracın lastiğini patlatan zanlı yakalandı