31 Mart yerel seçimlerinde Adıyaman Belediyesinin AKP’den CHP’ye geçmesinin ardından Adıyaman İl Başkanı Emrah Bulucu haziran ayından görevinden istifa etmişti. AKP Adıyaman Merkez İlçe Başkanı Ziya Başaran, Besni İlçe Başkanı Murat Güner ve Kahta İlçe Başkanı Osman Çetinkaya görevlerinden istifa ettiği öğrenildi.
“SEÇİM SONUÇLARINI İSTEDİĞİMİZ NETİCEYİ ALAMADIK”
Görevinden istifa eden AKP Adıyaman Merkez İlçe Başkanı Ziya Başaran sosyal medyada yaptığı açıklamada, “31 Mart mahalli idari seçimlerinde fedakar ve cefakar teşkilatı mensuplarımızın emek yoğun bir gayret gösterdiler. Seçim sonuçlarını isteğimizi neticeyi alamadık. Halkımızın takdiri her şeyin üstündedir. Bu minvalde bizler mazlum ve mağdurların gür sesi, ümmetin lideri Recep Tayyip Erdoğan'ın yol ve dava arkadaşları olarak yaklaşık 2 yıldır yürüttüğüm AK Parti Adıyaman Merkez İlçe Başkanı olarak bugün itibariyle AK Parti Genel Merkezimizden affımı isteyerek istifa etmiş bulunmaktayım” ifadelerini kullandı.

AKP Adıyaman Merkez İlçe Başkanı Ziya Başaran


Sözcü
FETÖ nedeniyle ihraç edilen eski uzman çavuş çocuğa istismardan tutuklandı35 izlenme
Bakanlık dayanamadı açıklama istedi! Kızılay'da milyonlarca liralık satışlar tek tek ortaya çıktı39 izlenme
Binası bile olmayan devlet üniversitesi öğrencilerin gözdesi oldu: Sadece derece yapanlar girebildi21 izlenme
Bir aşı daha yüzde 94.5 başarıya ulaştı!105 izlenme
AKP’li vekil CHP’li Engin Özkoç’u tehdit etti ! 'Meclis'e inşallah gelmez, eksik kalanı tamamlarız'139 izlenme
AKP’li seçmen de artık ‘ekonomi kötü yönetiliyor’ dedi!63 izlenme
Yeni görüntüler çıktı: Hamas festivalden rehineleri böyle topladı47 izlenme
Akkuyu Nükleer Santrali hakkında bomba açıklamalar: Bilinmeyen hisse satışı!115 izlenme
Ankara’lı çiftçi, ABB’nin destekleri sayesinde üretime devam ettiğini söyledi: “Sadece bize değil Ankara’nın 25 ilçesinin hepsine aynı seviyede yardım yaptı. Allah razı olsun Mansur Bey’den”
Kanser, diyabet, tansiyon… 600 ilaç yok!
150 yıllık çınarı böldüler, fatura ağır oldu: 14 milyar liralık dev karadelik
Sumud Filosu'ndaki Türk aktivistlerden gözaltı paylaşımı