‘Evdeki yabancı' skandalında yeni bir boyut ortaya çıktı. Vatandaşlar edevlet üzerinden ikametlerinde yabancı kişi kaydı olup olmadığını sorguluyor ancak yazlıklarında böyle bir durumun olup olmadığını öğrenemiyorlar. Yazlık, dağ ya da bağ evi olup, edevletten sorgulama yapamayan vatandaşlar endişeli.
GÜVENLİK ALARMI
Sözcü'de yer alan habere göre, CHP Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel, “Vatandaşlar edevlet üzerinden edindikleri ‘Yerleşim Yerinde Oturanlar Belgesi'nde birden fazla kişinin kendi hanelerine haberleri olmadan kaydedildiğine dikkat çekiyor. Bu skandal bir durumdur” dedi.

Aytun Çıray
İYİ Parti Genel Başkan Başdanışmanı Aytun Çıray da “Seçim güvenliği için bir alarm işareti… Seçmen kütükleri, İçişleri Bakanlığı emrine verildiği için artık seçmen kütükleri de güvenlik açısından sorgulanır halde” diye konuştu.
Tüm İstanbul Muhtar Dernekleri Federasyon Başkanı Selami Aykut, “Herkessorgulasın. Adresinde başka birileri görünüyorsa acil nüfus müdürlüklerine gidip itiraz etsinler. Yarın geç olabilir” dedi.
Satış mı var? Birleşik Arap Emirlikleri açıkladı: "Zayıf TL fırsat yarattı, TVF şirketleri de masada"64 izlenme
En iyi kamyon süsü! Atatürk ile kaplanan bir kamyonun görüntüleri viral oldu44 izlenme
İnşaat maliyeti bir yılda yüzde 72,78 arttı15 izlenme
Yok pahasına satış! Türkiye’nin dev şirketi kura yenildi!50 izlenme
Zombi şirket gerçeği: Türkiye’de her 5 şirketten biri fiilen iflas etti11 izlenme
Davayı duyan Soylu Kılıçdaroğlu’na bir kez daha hakaret etti!41 izlenme
Mahfi Eğilmez Türkiye'nin gözlerden kaçırılan acı gerçeğini açıkladı30 izlenme
Rusya-Ukrayna savaşı… Rus paraşüt birliklerinin indiği Harkov, bombardıman altında52 izlenme
Kuryenin sokak röportajı gündem oldu '60 yaş üzeri adamlar yüzünden gençlerin hayatı bitiyor! Ekonomi berbat, ben bunun için mi geldim dünyaya?'
Mehmet Şimşek, Şahap Kavcıoğlu'nun atanmasını Resmi Gazete'den öğrendi iddiası
Nereden nereye: Dilan Polat ve Engin Polat çiftinin eski videolardaki mütevazi yaşamlarını ve estetiksiz hallerini görenler tanıyamadı
CHP'den Pendik için itiraz: Oylar yeniden sayılsın