‘Evdeki yabancı' skandalında yeni bir boyut ortaya çıktı. Vatandaşlar edevlet üzerinden ikametlerinde yabancı kişi kaydı olup olmadığını sorguluyor ancak yazlıklarında böyle bir durumun olup olmadığını öğrenemiyorlar. Yazlık, dağ ya da bağ evi olup, edevletten sorgulama yapamayan vatandaşlar endişeli.
GÜVENLİK ALARMI
Sözcü'de yer alan habere göre, CHP Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel, “Vatandaşlar edevlet üzerinden edindikleri ‘Yerleşim Yerinde Oturanlar Belgesi'nde birden fazla kişinin kendi hanelerine haberleri olmadan kaydedildiğine dikkat çekiyor. Bu skandal bir durumdur” dedi.

Aytun Çıray
İYİ Parti Genel Başkan Başdanışmanı Aytun Çıray da “Seçim güvenliği için bir alarm işareti… Seçmen kütükleri, İçişleri Bakanlığı emrine verildiği için artık seçmen kütükleri de güvenlik açısından sorgulanır halde” diye konuştu.
Tüm İstanbul Muhtar Dernekleri Federasyon Başkanı Selami Aykut, “Herkessorgulasın. Adresinde başka birileri görünüyorsa acil nüfus müdürlüklerine gidip itiraz etsinler. Yarın geç olabilir” dedi.
İsrail'den Türkiye'nin ihracat kısıtlama kararına misilleme39 izlenme
Kasım 2025 işsizlik rakamları açıklandı31 izlenme
Mehmet Şimşek 'en çok vergi kaçağının olduğu yer' demişti: Fırıncılardan 'fiş' yanıtı38 izlenme
AKP’li başkan seçimde belediye bütçesinden 2 milyon lira harcamış!53 izlenme
Siftahsız dükkân kapatan kadın esnaftan elektrik faturası bedduası! 'Yemek nasip olsun ama çıkarmak nasip olmasın size. Haram, zehir, zıkkım olsun'100 izlenme
AKP meclis üyesine hakaretten dava açıldı: İşte o twit!520 izlenme
Gelir garantili bütçe soygunu39 izlenme
İstanbul'da maganda dehşeti kamerada ! Kadın öğretmenlerin aracının önünü kesti, küfürlerle tehdit etti !522 izlenme
5 yaşındaki çocuğa cinsel istismar olayı sonrası AKP'nin kalesi Kayseri’de halk “Erdoğan istifa” sloganları attı!
Devletin iki numarası da Kadir Mısıroğlu’nun yanında!
Mansur Yavaş’tan çok çarpıcı ‘yolsuzluk’ açıklaması!
Son dakika… Suriye radyosu: TSK sınırdaki köprüleri vurdu!