Çorlu'da meydana gelen tren faciasına ilişkin çok ciddi bir skandal gündeme geldi. 11 Haziran'da hattın bakımı için ihaleye çıkıldı. Ancak ihale seçimden 3 gün önce iptal edildi. Gerekçesinin ödenek tahsis emrinin bir türlü çıkmamış olması olduğu iddia ediliyor.
Tekirdağ Çorlu 'da meydana gelen ve son açıklamalara göre 24 yurttaşın yaşamını yitirdiği ve 318 yurttaşın da yaralandığı tren kazasına ilişkin çarpıcı bir detay daha var. Kazanın aşırı yağmur nedeniyle rayların altındaki toprağın boşalması olduğu iddia edilmişti.Kazanın meydana geldiği İstanbul Halkalı Tekirdağ Muratlı arasındaki tren yolunun bakımı için Devlet Demir Yolları 11 Haziran tarihinde ilan vererek, 6 Temmuz'da yapılacak olan ihaleyi duyurdu.
SEÇİMDEN 3 GÜN ÖNCE İPTAL EDİLDİ

Tren yolundaki bakımın yapılması için çıkılan ihale 21 Haziran 2018'de iptal edildi. İddiaya göre ihalenin iptal nedeni ödenek olmaması. İşte ihalenin ilanı ve iptal duyurusu;

İhalenin iptal nedenine gelince; Konuya ilişkin resmi bir açıklama yapılmadı ancak ihalenin ödenek tahsis emrinin bir türlü çıkmaması nedeniyle iptal edildiği öne sürüldü.
http://www.yurtgazetesi.com.tr/gundem/secimden3gunonceiptaledilenihale24canamalolduh100796.html
Seçmen listesi tartışması giderek büyüyor30 izlenme
AKP’li belediye ile ilgili şoke eden iddia!25 izlenme
CHP'li Karabat'tan skandal Büyükçekmece iddiası: Başakşehirli futbolcular dikkat etsin!414 izlenme
Daha ilk yağmurda yeni havalimanını su bastı !2266 izlenme
Dolarda yeni rekor! Döviz kuru ve piyasalarda son durum100 izlenme
Erdoğan'ın eski hukuk danışmanı Tayfun Kahraman kararına sert tepki gösterdi7 izlenme
Hatay Dörtyol Kaymakamı'nın vatandaşlara hakaret ettiği skandal görüntüler ortaya çıktı! 'Haddini bileceksin lan!'85 izlenme
Ahıskalı Türkler'den CHP liderine çarpıcı rapor 'Suriyeliye kepçeyle, Türk'e zırnık yok!'177 izlenme