Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar öldürüldüğü iddia edilen 30 bin hayvan için ,“Daha önce ceza kesilen bir arkadaşımız bu oyunu yapıyor. Silivri’de 30 bin sokak hayvanı katledilmiş, Silivri’de 30 bin sokak hayvanı yok, böyle bir popülasyon yok, bu arkadaşımız çok hassas bir durumu sosyal medya üzerinden yayıyor. Sırf yediği ceza için kendi çıkarı için yapıyor. Sonra bir ihbarda bulunuyor. Silivri Belediyesi olarak Türkiye’de ilk defa hayvan hakları savunucusu derneklerle protokol yaptık. Tam bir entegrasyon, görevlerimizin bir kısmını onlara devrettik. Türkiye’de bir ilki gerçekleştirdik.
Bahse edilen yer, eceli ile ölen hayvanların, herhangi bir kaza sonucu hayatını kaybeden hayvanların izole edilerek gömüldüğü alandır. Akşam o gömülü hayvanları çıkarıyorlar, Kaymakamlıkta aldı bu hayvanları otopsiye gönderdi. Hangi tarihte ne zaman gömüldüğünü tespiti yapacak. Bu çok ahlaksızca yapılmış, kendi kafasına göre orayı burayı kazarak yapamaz bu işi, bunu yapan ruh hastası biri, normal bir insan bunu yapamaz. Bu kadar acımazsız bu kadar insafsız olamaz bir insan. Tam seçim üzeri siyasi bir karalamadır bu..!
Sokakta bulunan ölü hayvanları nereye atalım, onları paketleyerek izole ederek gömüyoruz. Orası resmi defin alanı.
Bu şahıslarla ilgili olarak savcılığa suç duyurusunda bulundum. Bu olay tamamen seçim üzeri yapılmış bir karalamadır. Silivri’de bu denli hassas, geniş teçhizatı ve ekibiyle, büyük bir emekle en iyi yaptığımız hizmeti sabote etmek için yapılmış tam seçim üstü yapılmış özel bir provokasyondur bu.” dedi.
Silivri Belediyesi Trakya’da ki ilçeler arasında en kapsamlı Hayvan Yoğun Bakım Ünitesi’ne sahip belediyelerdendir. Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ın önderliğinde Silivri’de aktif olarak hizmet veren iki ayrı hayvan koruma derneği ile bir ilki gerçekleştirerek işbirliği protokolü imza altına almıştır.
'Çocukların çığılığı kulağımda' dedi: Kocaeli Dilovası’nda 6 işçinin öldüğü parfüm deposu faciasının görgü tanığı tüm yetkilileri tek tek açıkladı38 izlenme
Kılıçdaroğlu: "13 Şubatta Açıklayacağız"35 izlenme
Özgür Özel Murat Çalık'a zulmedenlere Atatürk'ün ferasetini anlattı: Bakın Gazi Paşa düşmanına nasıl davranmış20 izlenme
Atatürk'e hakaret eden kadın aranıyor!265 izlenme
Emeklilerin Kurban Bayramı ikramiyelerinin ödeneceği tarih belli oldu!96 izlenme
İstanbul Atatürk Havalimanı yolcuya kapatıldı ama ayrıcalıklı 90 bin uçuş gerçekleşti!72 izlenme
Diyarbakır'da toplu açılış töreni güne damga vurdu! Erdoğan sahada yükselen pankartlara büyük ilgi gösterdi34 izlenme
Genç kadını takip eden sapık bir anda camda belirdi: Tüyler ürperten görüntüler 'kurgu mu değil mi' tartışması başlattı33 izlenme