Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu sıkça hedef alan açıklamalarıyla tanınan bir isim olan Karagül'ün, aldığı konut İstanbul'un Maltepe ilçesinde bulunuyor.
Karagül'ün KİPTAŞ'ın Maltepe 1. Etap Konutları Projesi’nden, 7 Ocak 2008'de banka kredisiyle satın aldığı konutun tapu teslimi tam 11 yıl sonra yapılmış. Ekrem İmamoğlu'nun İBB Başkanı seçildiği 31 Mart 2019'daki seçimlerden 23 gün önce, yani 8 Mart 2019'da tapu teslimi yapılan konut, Karagül'e kurasız verilmiş.
Karagül'ün konut satın aldığı proje kapsamında toplam 879 konut bağımsız bölüm bulunuyor. Konutlardan 786 tanesi kura ile satılmış, 93 konut için ise kura çekilmemişti. İbrahim Karagül’ün aldığı dairenin tapusu, AKP'nin İBB'yi yönettiği son günlerde verildi.
Karagül’ün bir yazısında CHP Genel Başkanı'ndan bahsederken, “Özgür Özel’in başını çektiği bu gafiller, ülkeyi savrulmaya sürüklüyor” ifadelerine yer vermiş, Ekrem İmamoğlu içinse “İstanbul’da şov yapmaktan başka bir şey yapmayan bir başkan” ifadelerini kullanmıştı.
Pandeminin yıldız firması konkordato ilan etti! 3 ay süre tanındı36 izlenme
AKP’li eski vekil Bakır: Türk’üm dedim diye ihraç edildim128 izlenme
İmamoğlu: Metro vergileri zulümdür97 izlenme
Kız Kulesi’nin duvarlarından midye kabuğu çıktı74 izlenme
Trump Türkiye'yi işte bu yüzden rahatça tehdit ediyor ! RTE 'Eyy Amerika ÖSO'yu seninle beraber kurduk ya !' diye itirafta bulunmuştu !551 izlenme
Afyon Şeker Fabrikası satıldı!201 izlenme
Almanya’dan yeşil, gri, siyah pasaport kararı: Artık gidiş nedenlerini ispatlamak zorundalar!149 izlenme
Emeklinin sabrı tükendi, isyan ettiler: "O günden beri uykularım gitti"27 izlenme
Diyarbakır’da lojmanda kalan bekar öğretmenlere ‘genel ahlak’ uyarısı! "Yasal işlem başlatılacak"
Salim Güran, Narin'in cesedini itirafçıya neden teslim etti? Kan donduran iddia!
PKK'nın bildirisindeki gizli tehlikeleri Merdan Yanardağ analiz etti: "Lozan'ı tartışmaya başladığınız andan itibaren Türkiye Cumhuriyeti'nin varlığını tartışıyorsunuz demektir"
Kadına şiddet uygulayanlar için pes dedirten karar!