Home
28 Haziran 2021 ( 70 izlenme )
Reklamlar

Sedat Peker’den Deniz Baykal’a ağır açıklama!


Organize suç örgütü lideri olduğu iddiasıyla hakkında soruşturma başlatılan Sedat Peker, son mesajında Deniz Baykal’a uyarıda bulundu.

Deniz Baykal'ın kendisi hakkında dava açacağını öğrendiğini söyleyen Sedat Peker, son paylaşımında Baykal’a dikkat çeken bir uyarıda bulundu.

Peker, Twitter'dan paylaştığı mesajında, “Deniz Baykal da bana dava açacağını söylüyormuş. Bence kendisini uyar. Belli bir yaşa gelmiş, daha büyük rezillikler yaşamadan kalan günlerini sessizce yaşasın. Size değil de kızın ailesine saygısızlık olur.” ifadelerine yer verdi.


https://www.yenicaggazetesi.com.tr/sedatpekerdendenizbaykalacokagirsuclamadahabuyukrezillikleryasanmadankalangunlerini460097h.htm

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Acı bilanço: 2019’da 474 kadın öldürüldü! Muhittin Böcek’i tutuklatan iş insanı uyuşturucudan gözaltına alındı Devletin kurumunu bakın neye alet ettiler! "Pervasızlığın zirvesi" HGS ücretlerine yüzde 40 zam geliyor!