Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, Erdoğan'a yönelik olarak şu ifadeleri kullandı:
Sayın Cumhurbaşkanımız Tayyip abi, uluslararası bir komplo olduğunu, bunun merkezinde benim olduğumu isim vermeden anlattı. Devlet, bulup getirir. Orada bir sıkıntımız yok. Beni bulup getirmek gerçekleri değiştirecek mi Tayyip abi?
O zaman ben uluslararası ajansam, bundan sonraki videoyu da Tayyip abi, kardeş olarak oturup ben sizin karşınızda anlatacağım. Ne zaman tanıştık, ne zaman görüştük. Ne bir eksik ne bir fazla.Silahı buraya koyacağız. İki tane müfettiş, yalan makinası. Yalan makinelerinin yüzde 1.5 yanılma payı var o yüzden mahkemelerde kullanılmıyor. Ben doğru söylesem yine ötse de ben kafama sıkacağım.
Madem ki ben ajanım, ajan olduk... Bir özür bekledim abi ya. Bütün olanları anlattık her şey ortada. Bütün bunları halk biliyor. Sana anlatmıyorlar bir sen bilmiyorsun. Çevreni sarmışlar, bir sen bilmiyorsun.
Ben vatan haini değilim bunu en iyi sen biliyorsun. Senin hiçbir gücün yokken ben vardım onların hiçbiri yoktu. Alkış beklemedim, ön planda olmadım elimden ne geliyorsa onu da yaptım. Bir dahaki videoda konuşacağız Tayyip abi. Beraber baş başa, abi kardeş. İnsanlar dinleyecek. Helalleşeceğiz abi.
http://www.krttv.com.tr/gundem/sedatpekerdenerdoganabirsonrakivideodahelallesecegizh79188.html
Lokanta ve kafelerde KDV zammı resmileşti39 izlenme
Bakanların Narin mesajında dikkat çeken detay73 izlenme
Biri mercimeği fırına vermiş! Mercimek üretmeyen Kore’den ithal mercimek alacağız27 izlenme
AKP’nin yeni hamlesi: CHP’li belediyelere kıskaç operasyonu27 izlenme
İstanbul’da mezar karaborsası!118 izlenme
İsrail ordusundan açıklama: 'Lübnan'dan 34 roket atıldı'55 izlenme
Saraya komşuluk rantın kapısını açtı: Erdoğan'a komşu olmak 70 milyon lira46 izlenme
CHP'li vekil uyardı: FETÖ o ili yuva yapmış114 izlenme
Trabzonluların miting şaşkınlığı: "Bu kadar kalabalığını ilk kez gördüm"
Şehir hastaneleri bütçeyi rehin aldı: Bir günlük maliyeti 229 milyon TL!
AKP'li Bülent Turan'dan CHP'ye oy verenlere hakaret ! 'Bayramiçliler bu kolibasili kafalıları tercih etti'
Cumhurbaşkanına hakaretle suçlanan Kaftancıoğlu beraat etti