Sedat Peker, sosyal medya hesabından yeni videosunu yayımlayacağı tarihi açıkladı. Peker'in yeni videosunu 30 Mayıs 2021 pazar günü yayımlayacağı anlaşıldı.
Sedat Peker'in sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar şöyle:
*Erhan tunceli hayatımda hiçbir zaman görmedim, tanımıyorum, hiçbir zaman karşılıklı telefon görüşmemiz yok. Hiçbir baz kaydımız yok, aynı anda aynı yerde bulunmadık. Bir tane delil sunsun süslü sülü
*Bahsi geçen tecavüz olayı ile ilgili karakola hiçbir zaman gitmedim. Sadece beykoz savcılığına giderek basına bu yanlış bilgiyi veren polislerle ilgili şikayet dilekçesi vermeye gittim. süslü sülü yine yalan söylüyor. Delilleriyle kanıtlamaya hazırım.
*Bana bu komployu kuran organize şube yetkilileri fetöcülükten cezaevinde.
*Uyuşturucuyla mücadelede başarıdan bahsediyorsun süslü süleyman. İstanbul uyuşturucu kullanımında dünya ikincisi, adana dünya üçüncüsü. Yalan söylüyorsun.
*süslü sülü; senin cumhurbaşkanı, tolga ağarın da içişleri bakanı olacağı projenizi çöp ettim. Şerefli bir insansan bu projenizden bahsetsene.
*Benim sağ kolum Erdal Aras’ı neden Demokrat Partinin mkyk’sına aldın? Neden Sancaktepe Belediye Başkanı yaptın?
*Kanla ilgili söylemiş olduğum olayların hepsi söylendiği dönemde hükümetin lehinedir. Çünkü o zaman korku iklimi oluşturmak lazımdı.
*Sizin yanıma ajanlık yapsın diye verdiğiniz polisi kabul etmeyim, kendi istediğim polisi almak için ilk koruma teklifinizi reddettim.
*21 yaşındayken beni tanıdığını söylediğin nurettin demirin ailesi madem bu kadar karışıktı, onu neden emniyete aldınız?
*süslü sülü, pazar günü seni mahvedeceğim. Benim üzerime olan hiçbir arabayı nurettin demir isimli şahıs hiçbir zaman kullanmadı.
*Komdan sorumlu emniyet genel müdür yardımcısı, senin evlatlığın resul, seni rezil etmek için bu dosyaları hazırlamış.
*süslü sülü, madem yanıma ajan olarak polis verdin, neden benim dosyamda o koruma polisinin ifadesi yok?
*süslü sülü, seni pazar günü mahvedeceğim. Bana yapılan dostada şu tarihe kadar koruma polislerinin ifadesi yok. Sen bir yalancısın.
*Son yurtdışı ziyaretimde koruma polisim yanımdaydı. Benimle neredeyse yedi ay boyunca orada kaldı. Sen gerçek bir yalancısın.
*üslü süleyman, Rize’de bahsettiğin cinayet davasıyla ilgili bana avukat ayarlayan doğru yol il başkanı nihat meteyle senin baban kör hasandı. O zaman senin baban ayarladı bu işleri.
http://www.krttv.com.tr/gundem/sedatpekerdensuleymansoyluyapespesecevaplarh78335.html
Narin Güran'ın ölmeden önceki son isteği: Gözaltına alınmayan ağabeyi açıkladı30 izlenme
Numan Kurtulmuş ailesini de alıp devletin uçağıyla Mardin'e gitti! "Tasarrufu halk yapsın siz de sefasını sürün sayın başkan. Afiyet olsun"58 izlenme
İki kilogram uyuşturucuyla yakalanan emniyet müdürü 'içiciyim' diyerek beraat etti!273 izlenme
İsrailli organ mafyası deprem bölgesinde hastane kurmuş43 izlenme
Atatürk'ün annesine hakaret etmişti... Nişanyan, Atatürk heykeline saldıranlarla yarışıyor!277 izlenme
Gezi Parkı davasında karar açıklandı: Osman Kavala'ya ağırlaştırılmış müebbet, 7 kişiye 18’er yıl hapis!75 izlenme
Atılan işaret fişeği Göztepe taraftarını yaralamıştı: Yabancı maddelerin stada nasıl sokulduğu ortaya çıktı!93 izlenme
Adana’da kesime hazırlanan 50 at ve eşek ele geçirildi!364 izlenme