Sedat Peker, sözcüsü Emre Olur üzerinden açıklama yaptı. Emre Uslu'yu abaküsle oynayan çocuklara benzeten Peker, dün ortaya çıkan sosyal medya hesabının Levent Göktaş'a ait olduğunu ifade etti. Sosyal medya hesabını kendisinin kapattığını belirten Sedat Peker, Göktaş ve çetesi ile görüşeceğini, FETÖ ile hesaplaşacağını yazdı.
Peker, ‘Emre Olur’ hesabından şu paylaşımları yaptı:
Onlara dedim ki: “Yarın bu işi düzeltmezseniz tüm dünya bu konuları değil farklı cinayetleri konuşuyor olur.”Avukat Celal Ülgen Bey bu konular %90 Levent Göktaş’a ait derken, benim tehditimden sonra yalandan Celal Ülgen Bey’i kötüleyen birkaç tweet yazarak bu hesap Levent Göktaş’a ait değil dediler. Emre Uslu sen Sedat Peker’i tanımadın mı? Kayıt olmadan bir iddiada bulunmaz bunu anlamadın mı? Halen daha diyorsun ki ben abaküs ligindeki öğrenciyim. Ayrıca saat konusunda 40 yaşından genç kardeşlerimle akit yapmamıştık. Akit yapmadan söylenen sözler stratejidir. Ancak akit yaptıktan sonra söylenen sözler namustur. Sen deli misin divane misin? Sen nesin bir söyle herkes öğrensin. Sen şimdi çeyrek aklınla bu yaşanacak olaylardan sonra Sedat Peker’i tuzağa düşürdüm diye kurnazlık yapmaya da soyunursun.
Ben bu yolları yemem oğlum. Levent Göktaş ve çetesi ile de görüşecem sizinle de hesaplaşacam. 40 yaş altı kardeşlerime verdiğim sözü tutup onlara tertemiz bir ülke bırakacam. Abaküslü emre uslu, dün geceki telefon trafiğimle o hesabı ben kapattım. Bu sabahki avukatların yaptığı açıklamaları ben yaptırdım. Beyniniz yok, fikriniz çok. Unutmayın, bir tripod bir kameraya yenileceksiniz. Zekaya saygı duymayı öğreneceksiniz. Her gece dua ederken intikamlarına memur tayin edilmek için dua ettiğim Mitat Paşa’nın,Boğazlıyan Kaymakamı Kemal Bey’in ve benim kızlarımın gözyaşlarına yenileceksiniz. Yüce ALLAH’ın gazabı olarak bu dünyaya geldiğimi öğreneceksiniz. Söz namus, göreceksiniz.”
KRT
Sağ kolundan Çerçioğlu'nu yakacak sözler! Aziz İhsan Aktaş itirafları geldi25 izlenme
AKP'ye oy verdiğini söyleyen bir kadın #Hayır'ı böyle savundu !671 izlenme
İBB borsasına dava üstüne dava18 izlenme
Cemevine ceza gibi fatura: "Verdiğimiz vergilerin her kuruşu haram olsun!"47 izlenme
Tiryakilere kötü haber: Sigara fiyatlarına dev zam!43 izlenme
‘Kanal İstanbul erkekliği öldürür’119 izlenme
Sefalette Türkiye Arjantin'i geçerek dünya birincisi oldu!53 izlenme
F.Bahçe seyircisi 'Mustafa Kemal'in askerleriyiz' sloganları atınca NTV Spor spikeri bakın ne dedi ?4302 izlenme