Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, sosyal medya hesabından yaptığı yeni paylaşımlarda, önemli iddiaları öne sürdü.
29 Aralık’ta Anadolu Adliyesi’nde yargılanacağı davaya ilişkin yazan Peker, davanın iddianamesini hazırlayan savcının daha önce İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Peker'in “SİLAHLANIN” çağrısına ilişkin yaptığı suç duyurusuna takipsizlik kararı verdiğini öne sürdü.
Peker, ''İnsanın yaşı 50 olunca ruh dünyasında daha yerleşik bir düzenin oluştuğunu yaşayan bir kişi olarak hem tarihe şahitlik etmek hem de olayların içindeki asli faili olarak 29 Aralık’ta Anadolu Adliyesi’nde yargılanacağım davamla ilgili iddianameyi hazırlayan Savcı Alim Yaşar ve bazı siyasilerle ilgili yaşadıklarımı sizlerle paylaşmamın doğru olacağına karar verdim. İYİ Parti Genel Başkanı Sayın Meral Akşener’in suç duyurusu üzerine Ataşehir’de bir mekanın açılışında yaptığım “SİLAHLANIN” çağrımla ilgili takipsizlik kararını veren Terör ve Örgütlü Suçlar Savcısı da Alim Yaşar’dır'' ifadelerini kullandı.
Akşener'in suç duyurusu üzerine Yaşar'a ifade verdiğini ve burada Yaşar'ın kendisine devletten talimat ilettiğini öne süren Peker, şu ifadeleri kullandı:
''Savcı Alim Yaşar tarafından ifadeye davet edildim. Davet saati çok erkendi. Erken uyanamadığımı koruma polisime söylediğim için davet ilerleyen saatlere alındı (ya, ben işte böyle özel bir adamdım). Savcı Bey, avukatım Sayın Ersan Barkın da varken ifademi aldı. Kahveler ikram etti. Keyifle geçen ifade faslından sonra Savcı Bey “Şimdi ifade bitti, size devletimizin bir isteğini iletiyorum. Bu Başsavcımızın da bilgisindedir, kendisinin de isteğidir.” dedi.
SİLAHLANIN” çağrısı yaptığım açılış konuşmamdaki Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na söylediğim sert sözlerden dolayı rahatsız olmadıklarını, sözlerimin doğru olduğunu, ancak ülkedeki tansiyonun çok yükseldiği için bir süre Kılıçdaroğlu’na sert çıkışlar yapmamamı, sonrasında istediğim gibi devam edebileceğimi söyledi.''
Çiftçinin AKP'ye isyanı '16 senedir oy verdim ömrümü bitirdiler !'2304 izlenme
Maske takmama konusunda polislerle tartışan 22 yaşındaki gence 'Erdoğan'a hakaret' davası!38 izlenme
Dünya ne yapıyorsa tersini yapıyorlar: Dert hastane değil, rant!144 izlenme
Cezaevindeki Fatih Altaylı Silivri'de tutuklu bulunan İmamoğlu ile nasıl röportaj yaptı? İşte o ihtimal!10 izlenme
Okul müdürünü vuran 12 yaşındaki öğrencinin paylaşımı hayrete düşürdü10 izlenme
Mahkeme beyanlarını 'Samimi' buldu! 83 kişiye mezar olan sitenin müteahhitlerine tahliye20 izlenme
Gurbetçilerin maskesini yine gurbetçi düşürdü: "Bunları asgari ücretle sadece iki saat çalışarak alabiliyorsunuz"34 izlenme
Hesap da tutmuyor, koltuk da dayanmıyor28 izlenme
2 dakika içinde Cennet'te evinizin olmasını istiyorsanız, bu abiyi izleyin !
Adliyede rüşvet çarkı! Cezaları erteleyip dosyaları kapatmışlar: 22 şüpheli gözaltında
PKK eski silahları bıraktı, YPG yenileriyle devam ediyor
Sağlık Bakanı Koca corona verilerini açıkladı: 27.351 yeni vaka tespit edildi, 22.004 kişi sağlığına kavuşurken, 194 kişi hayatını kaybetti!