Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, sosyal medya hesabından yaptığı yeni paylaşımlarda, önemli iddiaları öne sürdü.
29 Aralık’ta Anadolu Adliyesi’nde yargılanacağı davaya ilişkin yazan Peker, davanın iddianamesini hazırlayan savcının daha önce İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Peker'in “SİLAHLANIN” çağrısına ilişkin yaptığı suç duyurusuna takipsizlik kararı verdiğini öne sürdü.
Peker, ''İnsanın yaşı 50 olunca ruh dünyasında daha yerleşik bir düzenin oluştuğunu yaşayan bir kişi olarak hem tarihe şahitlik etmek hem de olayların içindeki asli faili olarak 29 Aralık’ta Anadolu Adliyesi’nde yargılanacağım davamla ilgili iddianameyi hazırlayan Savcı Alim Yaşar ve bazı siyasilerle ilgili yaşadıklarımı sizlerle paylaşmamın doğru olacağına karar verdim. İYİ Parti Genel Başkanı Sayın Meral Akşener’in suç duyurusu üzerine Ataşehir’de bir mekanın açılışında yaptığım “SİLAHLANIN” çağrımla ilgili takipsizlik kararını veren Terör ve Örgütlü Suçlar Savcısı da Alim Yaşar’dır'' ifadelerini kullandı.
Akşener'in suç duyurusu üzerine Yaşar'a ifade verdiğini ve burada Yaşar'ın kendisine devletten talimat ilettiğini öne süren Peker, şu ifadeleri kullandı:
''Savcı Alim Yaşar tarafından ifadeye davet edildim. Davet saati çok erkendi. Erken uyanamadığımı koruma polisime söylediğim için davet ilerleyen saatlere alındı (ya, ben işte böyle özel bir adamdım). Savcı Bey, avukatım Sayın Ersan Barkın da varken ifademi aldı. Kahveler ikram etti. Keyifle geçen ifade faslından sonra Savcı Bey “Şimdi ifade bitti, size devletimizin bir isteğini iletiyorum. Bu Başsavcımızın da bilgisindedir, kendisinin de isteğidir.” dedi.
SİLAHLANIN” çağrısı yaptığım açılış konuşmamdaki Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na söylediğim sert sözlerden dolayı rahatsız olmadıklarını, sözlerimin doğru olduğunu, ancak ülkedeki tansiyonun çok yükseldiği için bir süre Kılıçdaroğlu’na sert çıkışlar yapmamamı, sonrasında istediğim gibi devam edebileceğimi söyledi.''
Daralan vatandaş borç bağımlısı oldu13 izlenme
AKP’li belediyenin kredi çekip 7 milyon TL harcadığı aydınlatma direkleri çürümeye terk edildi!105 izlenme
Bakan Tunç açıkladı: Yenidoğan çetesi soruşturmasında 22 kişi tutuklandı!21 izlenme
Emniyet "Toplumsal Olaylarda" TSK'nın silahlarını kullanabilecek!114 izlenme
Kılıçdaroğlu ve CHP'lilere mermili tehdit için istenen ceza belli oldu61 izlenme
Sedat Peker'in iddialarıyla gündeme gelmişti: AKP milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu'ndan lüks yat açıklaması34 izlenme
Zafer Partisi Sözcüsü Karamahmutoğlu'ndan flaş Ümit Özdağ açıklaması: "22 Ekim sürecinden bağımsız değil"20 izlenme
Yandaş vakıflara üç ayda servet aktarıldı: 2 milyar 672 milyon TL!204 izlenme
3 milyon metrekarelik alan ranta açıldı: Piyango ise bakın hangi AKP'liye vurdu!
Havaalanı var uçağı yok demiryolu var treni yok denizi var vapuru yok!
THY Genel Müdürü Bilal Ekşi, isminde bira markası var diye Anadolu Efes'i kutlayamadı!
AKP yandaşı Cem Küçük'ten tepki çeken sözler! 'Türkiye'de açlık, yokluk yok!'