Sedat Peker, 8. videosu "Fırtınalarla Büyüyen Fidanlar Rüzgarlarla Yıkılmazlar"ı paylaştı. Peker'in videosunda dile getirdiği "El Nusra'ya silah" iddiası şöyle:
"SADAT, BENİM ÜZERİMDEN EL NUSRA'YA SİLAH VE ARAÇ YOLLADI"
"MİT tırları yakalandıktan sonra kafamda şöyle bir şey oluşmuştu: Biz oraya hem toplumun duygularını yükseltmek hem de oradaki kardeşlerimize, Bayırbucak Türkmenlerine ve diğerlerine yardımcı olmak için İHA, kıyafetler, ama sayıca çok fazla, oradaki tüm savaşçılara yetecek kadar telsizler, çelik yelekler, onlar bunlar, tırlarca… Bu projeji düşündük. O milletvekili arkadaşımızla da konuştuk. O da düşünceyi aldı, iletmesi gereken yerlere iletti. Sonra dediler 'Biz ek tırlar verelim, sizin tırlarla beraber (gitsinler)'. Bizin tırlar 'Sedat Peker yardım konvoyu' diye gidiyor. Basına da resimler veriyoruz. Tüm ekipmanları yolluyoruz. Ama benim adıma giden diğer araçlar var. Onlar da başka yerdeki Türkmenlere gidiyor diye biliyoruz. Araçların içinde ne olduğunu bilmiyoruz, bilmiyoruz dediysem silah var, saf çocuk değiliz. Bu da normal, olması gereken şey. Ama bu MİT tarafından, askeriye tarafından organize edilmiyor.SADAT tarafından organize ediliyor, SADAT'ın içindeki bir ekip tarafından. Bunların hepsini ben kendi paramla alıyorum ama onlar hariç, onların benimle hiçbir ilgisi yok ama benim adıma gidiyor. İşlem yapılmıyor, kayıt yapılmıyor, direkt geçiş yapılıyor. Sonra ben yüklü miktarda Mitsubishi araçlar yollamaya başlayınca dediler 'Bize de biraz verir misin, orada savaşçılar…', dedim tamam, verelim. Türkmenler her yerden videolarla teşekkür ediyorlar aracı aldık diye, bir iki tanesi arapça konuşuyorlar. Sonra bizim Türkmen arkadaşlar 'Bunlar el Nusracı' dedi. Bizim diğer arkadaşlar da 'Bu gidenler el Nusra'ya gidiyor' diyor. Evet, benim üzerimden gidiyor. Samimi yapıyorum. Ama ben yollamadım, SADAT'çılar yolladı."
http://www.krttv.com.tr/gundem/sedatpekerelnusrayabenimuzerimdensilahyollandih79189.html
Mehmet Şimşek'ten vergi açıklaması: Motokurye ve bahşiş gelirlerine vergi geliyor mu?21 izlenme
Suriyeli sığınmacıdan skandal sözler! "Türkler çok zalim. Türkler Müslüman değil. Deprem geldi Allah hepsini öldürdü"27 izlenme
Yazlık değil sanki askeri üs!317 izlenme
Merve Dizdar, Cannes Film Festivali’nde en iyi kadın oyuncu ödülünü aldı!40 izlenme
Kefenli, kabirli, tabutlu, cehennemli eğitim!96 izlenme
Prof. Dr. Azap 'sokağa çıkma yasağı' na ilişkin verileri yorumladı: Mart başından bile daha hareketli53 izlenme
Barış Yarkadaş akıllara durgunluk veren skandalı canlı yayında açıkladı !355 izlenme
Kırklareli’ndeki felakette can kaybı arttı: Arama kurtarma çalışmaları sürüyor26 izlenme
Çalışma saatinin düşmesini bekleyen vatandaşa Bakan'dan kötü haber
Madımak Katliamı anıtına katillerin de ismini yazmışlardı, yıllarca süren mücadele sonuç verdi!
Sedat Peker'den flaş paylaşımlar! Korkmaz Karaca'nın neden görüşmek istediğinin ayrıntıları ortaya çıktı
İstanbul Boğazı’na imar affı mı geliyor?