Hakkında yakalama kararı bulunan Sedat Peker’in avukatı Ersan Barkın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eski koruması Hasan Yeşildağ’ın kardeşi Ali Yeşildağ’ın açıklamaları üzerine konuştu.
Ersan Barkın, Erdoğan’ı merkeze alan milyarlarca liralık yolsuzluk ve siyasiler hakkında “kaset” iddialarında bulunan Yeşildağ ile Peker’in bağlantısı olmadığını belirtti.
Twitter hesabından açıklamalarda bulunan Barkın, “Ali Yeşildağ adına açılmış olan Ali Yeşildağ hesabında, kendisini müvekkilim Sedat Peker ile ilişkilendirilmeye çalışarak Muharrem İnce ya da başka konularda yapılan paylaşımlar, ahlaksızlıkta yeni bir aşamadır” dedi.
Barkın devamında, “Amaçlardan birinin de müvekkilimi, tecrit halini deldiği görüntüsü yaratarak, hukuki sıkıntıya sokmak olduğu kanaatindeyiz. Bu kalleşliktir. Sedat Peker'in, kendisi ya da başkası üzerinden bir paylaşım yapabilmesi, hukuku bilen herkesin artık net görebildiği biçimde, olanaklı değildir” diye belirtti.
Kaynak: Gerçek Gündem
Sedat Peker'in 'Demirören' iddialarının ardından Ziraat Bankası ile ilgili flaş gelişme!71 izlenme
Trafikte çifte uygulama: Onlar tek kuruş ödemeyecek, vatandaşa hapis!24 izlenme
Ilımlı açıklamalar yapan Taliban, ev ev dolaşarak kontrollere başladı!130 izlenme
Finans Merkezi’nde ihale yeniden yandaşlara verilince fatura ikiye katlandı! Dudak uçuklatan maliyet!98 izlenme
Erdoğan’a beddua eden vatandaşa “ev hapsi”42 izlenme
İşte yoksulluğun fotoğrafı: Çöpte ikinci el kavgası!43 izlenme
16 yaşındaki kız zorla evlendirilecekti! Bakanlık harekete geçti38 izlenme
Sokak röportajında “Suriyeliler gidecek mi?” sorusuna vatandaşın yanıtı: “Bizim gitme ihtimalimiz daha yüksek görünüyor”30 izlenme
Merkez Bankası başkanlığına Hafize Gaye Erkan'ın yerine Fatih Karahan atandı
Tek bir tabağın dahi kırılmadığı züccaciyedeki deprem anı ortaya çıktı
Mansur Yavaş, AKP döneminde torpille işe alınan yandaşların isimlerini dev ekranda ifşa etti!
Çerçioğlu: "Önceliğim onu içeri attırmak"