Hakkında yakalama kararı bulunan Sedat Peker’in avukatı Ersan Barkın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eski koruması Hasan Yeşildağ’ın kardeşi Ali Yeşildağ’ın açıklamaları üzerine konuştu.
Ersan Barkın, Erdoğan’ı merkeze alan milyarlarca liralık yolsuzluk ve siyasiler hakkında “kaset” iddialarında bulunan Yeşildağ ile Peker’in bağlantısı olmadığını belirtti.
Twitter hesabından açıklamalarda bulunan Barkın, “Ali Yeşildağ adına açılmış olan Ali Yeşildağ hesabında, kendisini müvekkilim Sedat Peker ile ilişkilendirilmeye çalışarak Muharrem İnce ya da başka konularda yapılan paylaşımlar, ahlaksızlıkta yeni bir aşamadır” dedi.
Barkın devamında, “Amaçlardan birinin de müvekkilimi, tecrit halini deldiği görüntüsü yaratarak, hukuki sıkıntıya sokmak olduğu kanaatindeyiz. Bu kalleşliktir. Sedat Peker'in, kendisi ya da başkası üzerinden bir paylaşım yapabilmesi, hukuku bilen herkesin artık net görebildiği biçimde, olanaklı değildir” diye belirtti.
Kaynak: Gerçek Gündem
Mevlana şekeriyle ünlenen 45 yıllık Türk devi iflas etti37 izlenme
Akit yazarından Arınç'a zehir zemberek sözler!665 izlenme
Motorinin ardından benzine de zam geliyor!37 izlenme
Erdoğan işareti çaktı cemaat fırsatı kaçırmadı! Erenköy Cemaati yeni bir vakıf kurdu: Kurucular arasında bir kamu bankası yöneticisi de var21 izlenme
AKP’li Nurettin Canikli, Rabia Naz’ın babasına dava açtı!166 izlenme
'Yenidoğan çetesi' davasında 3 kişiye tahliye! Tutuklu sayısı 10'a düştü32 izlenme
Ankara Büyükşehir Belediyesi: Trol başının yalan beyanları kaybetmeye mahkum62 izlenme
CHP'li Veli Ağbaba ile AKP'li Osman Gökçek arasında tasarruf kavgası: "Trol çocuğuyla muhatap olmuyorum"54 izlenme