ÇATIŞMA ÇIKTI
Evin çalışanlarından olan Yaşar Sarıhan silahına sarıldı ve şüpheli Ömer Şengel’e ateş etti. Bu esnada Yaşar Sarıhan’ın yanına gelen bir diğer çalışan Ogün Şavkin’de silahına sarılıp, tetiği çekti. O da ateş etti. Ancak kurşunlardan hiçbiri Ömer Şengel’e isabet etmedi.
KASTEN ÖLDÜRME SUÇU
Şüpheli Ömer Şengel saldırıdan sonra Sancaktepe’de saldırı silahıyla beraber yakalandı. Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı’nca yürütülen soruşturma ise geçtiğimiz günlerde tamamlandı. İddianamede şüpheli Ömer Şengel’in, Yılmaz Günay’ı öldürmek kastıyla 3 kez ateş ettiği belirtildi. Şengel’in “Kasten öldürme” ve “Ruhsatsız ateşli silahlarla mermileri satın alma” suçlarından cezalandırılması istendi. Şengel iddianamede hem şüpheli hem de şikayetçi olarak yer aldı. Kendisinin arkasından sıkılan kurşunlar nedeniyle şikayetçi oldu. İddianamede şüpheli Ömer Şengel’in ardından kurşun sıkan ev çalışanları Yaşar Sarıhan ve Ogün Şavkin’in ise “Silahla kasten basit yaralamaya teşebbüs” suçundan cezalandırılmaları istendi.
KRT
Yatırımlar durdu, en büyük sorun iç talepteki daralma: Mağaza geziyorlar alışveriş yapmıyorlar27 izlenme
Yeni yılın en kanlı saldırısı! 600’den fazla ölü…54 izlenme
Memleket Partisi'nde toplu istifa! "Halkından özür dilerim, kandırılmış olduğumuz anlaşılmıştır"44 izlenme
Gazeteci Erk Acarer, Sedat Peker'in helalleşme videosunda neler olduğunu açıkladı37 izlenme
Elektrik faturalarında hesaplar değişti32 izlenme
Maydonoz Döner'in FETÖ'ye çalıştığı belgelendi: 220 milyonluk işlem yapılmış!45 izlenme
Bakanlıkların 5 yıllık telefon faturası 79 milyon lira!212 izlenme
İmamoğlu'ndan seçmenlere son uyarı videosu “Türkiye’ye baharı getireceğiz. Birlikte başaracağız. İyi ki varsınız. Her şey çok güzel olacak”45 izlenme