Organize suç örgütü lideri Sedat Peker’in Yalıkavak Marina iddiaları sonrasında Mehmet Ağar Sözcü yazarı Saygı Öztürk ile yaptığı röportajda Mubariz Mansimov hakkında “Fethullah Gülen'e bir kez değil, devamlı gidiyordu. En az 10 sefer gittiğini ben biliyorum. Benim uçağım yok. Fethullah Gülen'le bağlantım yok. Onun Fethullah Gülen'e yakınlığı biliniyordu” şeklinde iddialarda bulunmuştu.
Ağar, yine Sözcü Tv'de gazeteci Erdoğan Aktaş ile katıldığı yayında Mansimov için “Kendisi defalarca oraya gitmiştir herkes bilir, kendisiyle bir kez beraber gittik. Benim gidiş gelişimden devletin bilgisi vardır” ifadelerini kullanmıştı.
Oda TV'de yer alan bilgilere göre, Mübariz Mansimov Mehmet Ağar hakkında "Adil Yargılanmayı Etkilemeye Teşebbüs ve Yargı Görevini Yapanı Etkilemeye Teşebbüs" suçlarından İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na şikayette bulundu.
Şikayet dilekçesinde; hakkında FETÖ Terör Örgütüne Üye olmak suçundan açılan kamu davası neticesinde bir yıl tutuklu kaldıktan sonra örgüte üye olmadığı mahkemece tespit edilmesine rağmen örgüte yardım etmek suçundan hakkında mahkumiyet kararı verildiğini ancak henüz kararın hukuken kesinleşmediğini belirten Mansimov; Anayasa ile teminat altına alınan masumiyet karinesinin ve hakkında kesin hüküm olmadan herkesin suçsuz kabul edileceğini içeren suçsuzluk karinesinin ihlali nitelikte bu beyanların kendisinin Adil Yargılanma Hakkını ihlal ettiğini iddia ederek Mehmet Ağar hakkında suç duyurusunda bulundu.
45 kişiyi öldüren IŞİD'lilerin serbest bırakıldığı iddiaları sonrasında IŞİD'e operasyon24 izlenme
CHP'li Tanal skandal iddiayı duyurdu: Bekçilere polis yeleği mi giydirildi?18 izlenme
Mahsun Kırmızıgül'ün 'Prestij Meselesi' adlı filmiyle ilgili yargı kararı31 izlenme
İsviçre'de 20 Frank'a doya doya alışveriş yapan gurbetçi53 izlenme
Vatan Emniyet'te bir polis memuru intihar etti: 'Artık pes ediyorum'73 izlenme
Tavuk etine bir yılda yüzde 200'ü aşan zam!21 izlenme
AKP, en düşük emekli maaşına yapılacak zam için kararını verdi15 izlenme
Samsun'da etkili olan sağanak yağış sonrası kent sele teslim olurken su basan caddeler adeta dereye döndü48 izlenme