Organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in iddiaları ile gündeme gelen ve Mübariz Mansimov'un açtığı Yalıkavak Marina'ya ilişkin davada yeni bir gelişme yaşandı.
Bodrum’daki marina davasını kaybeden Mansimov, İstanbul 3. Ağır Ceza Mahkemesi’nde devam eden davayı da 10 gün önce kaybetmişti.
Mahkeme, marinanın sahibi Anar Alizade, Mansimov’un eski çalışanı ve CEO’su Alaattin Aykaç ile eski yöneticileri Ali Kemal Çelikten ve Mehmet Ercil hakkında beraat kararı vermişti.
Cumhuriyet'ten Furkan Karabay'ın aktardığıan göre, İstanbul 3. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen Yalıkavak Marina davasında sanıklar hakkında beraat kararı çıkması üzerine savcılık hareket geçti. Palmali Holding’in sahibi Mübariz Mansimov Gurbanoğlu’nun açtığı davadaki karara İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı itiraz etti.
İmamoğlu'ndan miting gibi açılış: "Az kaldı gidecekler"38 izlenme
Adıyaman’da Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik provokasyonun perde arkası37 izlenme
Bursa yangınında akılalmaz detay: "Bu çok düşündürücü"35 izlenme
Üniversiteli kızları fuhuşa zorlayan çete! Uygunsuz fotoğraflarla tehdit etmişler31 izlenme
Mahkeme zorunlu din dersine 'dur' dedi233 izlenme
Döviz garantili mevduat planını dünya böyle gördü: "TL döndü, belirsizlik sürüyor"52 izlenme
Ergenekon’un vebali iktidarın omuzunda77 izlenme
Motorine zam geliyor!52 izlenme
Kılıçdaroğlu'nu o hareketi sosyal medyada izlenme rekoru kırıyor!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın vatandaşın talebini duyunca "Söyleyin o yapar" sözleriyle işaret ettiği Ankara Büyük Şehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'tan cevap gecikmedi.
Boeing açıkladı: "Tarihin en büyük siparişi. Türkiye 123 bin Amerikalıya iş imkânı sağladı"
Erdoğan satışını onayladı, İBB dava açacak