Yayınladığı videolarda Eski İYİ Parti sosyal medya direktörü Kerim Çoraklık’a kumpas kurulduğunu söyleyen suç örgütü lideri Sedat Peker, şu ifadeleri kullanmıştı: “Emre Olur var, Beyaz TV’de çıkıyordu, bana gelip giderdi, nasıl bir tezgah kurduğunuz anlattı bana. Ben sağlamcı adamım, bizde kayıt sağlam olur. Bu Kerim Çoraklık var, İYİ Parti sosyal medya direktörüydü. Emre Olur’u siz Beyaz TV’ye çıkarıp, teknik böyle çok şey biliyorlar, bu şeylerden FETÖ’cüdür diye adamı nasıl paketleyip kaç senedir ceza yatırtınız. Bana anlattı, namusluysa sorana da anlatırlar. Senin basın şeylerin var ya, hepsi bana gelip giderdi.”

İYİ PARTİLİ ÇORAKLIK'TAN SUÇ DUYURUSU
Çoraklık, yanlış kişiden doğruların aktarıldığını belirterek kendisine kumpas kuranlar hakkında suç duyurusunda bulundu.
Çoraklık, “Türk Milliyetçisiyim, devletten şikayetçi olmam, mağdur edilsem de tazminat diyerek milletin parasına el uzatmam ama devletin içinde bulunduğu karışık ortamı kullanarak; iftira atana, kumpas kurana dava açarım” dedi.
Mart ayında yabancı uyruklulara konut satışı yüzde 31 arttı!56 izlenme
O partinin genel başkanına 'Sedat Peker' soruşturması!45 izlenme
100 adet sipariş vermek istedi! Togg'dan İmamoğlu'na olumsuz yanıt geldi35 izlenme
İnce’den sert çıkış: Devlet yöneticileri, suç sayılan fiillerle ilgili meydan korosu oluşturmaz93 izlenme
Hablemitoğlu davasında gerginlik: Sanık Nuri Gökhan Bozkır, Sabah yazarına beddua etti39 izlenme
Kanserle mücadelede "feminist yaklaşım" her yıl 800.000 kadının hayatını kurtarabilir37 izlenme
#İzmir ve Manisa’da korkutan tablo!112 izlenme
İBB'den web sitesine 11 milyon TL'lik harcama!156 izlenme