Ardı ardında yayımladığı videolarla Türkiye'nin gündemini sarsan Sedat Peker, kaldığı otelin ifşa olması nedeniyle ailesiyle birlikte başka bir yere geçeceğini söyledi.
Sedat Peker'in konuyla ilgili paylaşımları şöyle:
1 Kıymetli dostlarım bir tane namusu olmayan şahıs kaldığım otelin yayınını yapmış. Bu yüzden uzun bir yolculuk yapacağım. Malum, aileyle yolculuk zor oluyor ama biz her zorlukta olduğu gibi bunların da altından kalkmasını biliriz.
2 Bu sebeple perşembe ve pazar yayınlayacağımı söylediğim videolar belki gecikebilir (net olarak bilmiyorum), ancak söz namus ölmez sağ kalırsak mutlaka yayınlayacağım.
3 Ancak Twitterim açık olacak. Ani gelişmelere buradan katılacağım.

Trabzon'da Fenerbahçe maçı sonrası ortalık karıştı!48 izlenme
Suudiler, Türk şirketin kazandığı yüzde 99'u tamamlanan ihaleyi feshetti!62 izlenme
AKP’li yönetici fena bombaladı: Eş, dost, akraba, sekreter... Mal varlıkları araştırılsın!913 izlenme
E-nabız ihalesi bakan yardımcısının oğluna!54 izlenme
17 -25 Aralık’ta gözaltına alınmıştı: Milyonluk ihalenin sahibi oldu!72 izlenme
Prof. Dr. Ceyhan: Virüs çok sık mutasyona uğruyor ama beklenen olmadı81 izlenme
CHP'nin broşürüne yasak!58 izlenme
Yurt dışında şu anak kadar kullanılan oy sayısı belli oldu53 izlenme
CHP’li vekil Ali Öztunç sesi kısılana kadar bağırdı: “TSK’ya Mustafa Kemal’in askeri olarak girdiniz ama kusura bakmayın Recep Tayyip Erdoğan’ın askeri olarak çıktınız”
Okul saldırganının bilgisayarındaki notlar ortaya çıktı! Katliamdan hemen önce yazmış
AKP’nin ustalık eseri: Et tüketemeyenler ülkesi
2024'ün ilk 8 ayında 16 bin 634 şirket kapandı