Suç örgütü lideri Sedat Peker, kendisiyle bağlantılı olduğu belirtilen 'Deli Çavuş' isimli Twitter hesabından 75 tweet paylaştı. Peker paylaşımlarında, "Bugün bakanlardan dahi güçlü olan ancak kamuoyunda çok fazla bilinmeyen üç ayrı yapıya ufak bir selam vereceğiz" dedi ve bu yapıların "karanlık yapılar" olduğunu yazdı.
Peker tweetlerinin çoğunda, bu yapılardan biri olduğunu öne sürdüğü Türk Medya grubunun sahibi Hasan Yeşildağ ve kardeşleri Metin ve Ali Yeşildağ hakkında iddialarda bulundu. Hasan Yeşildağ'ın AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 1998’de Pınarhisar Cezaevi’nde yattığı dönemde korumalığını yaptığı öne sürülmüştü.
Öte yandan Peker paylaşımlarında Haziran 2023'te yapılması planlanan genel seçimleri işaret etti. Peker, "Kardeşlerim bu paylaşımların hakkını lütfen verin yoksa sizinle yaptığımız akit fesih olma yoluna gidebilir" ifadelerini kullanarak ifşalarını sonlandırabileceğinin mesajını verdi. Peker'in paylaşımının ilgili bölümü şu şekilde:
"Kardeşlerim bu paylaşımların hakkını lütfen verin yoksa sizinle yaptığımız akit fesih olma yoluna gidebilir. Ben namluların ucunda gurbet diyarlarda yaşayacam, ailem de benden dolayı hedef durumunda olacak, ekonomik olarak hemen hemen her şeyimi kaybettiğim halde bana teklif edilen maddi imkanları kabul etmeden yoluma devam edecem, çünkü söz namustur diyecem ancak bazılarınız delilleri ile doğru olan bu anlattıklarımı çevresindeki insanlara dahi anlatma zahmetine girmeyecek. Bu olmaz. Söz bir tek bana namus değil, size de namus."
KRT
Corona hastası böyle isyan etti! "Bir nişan yaptılar milletin geleceğini yıktılar"79 izlenme
Teşvik, kemer sıkma, borç erteleme geliyor68 izlenme
Ayşe Barım tutuklandı33 izlenme
Ankara Emniyeti'nde 3 isim görevden uzaklaştırıldı! Ayhan Bora Kaplan soruşturmasıyla ilgisi var mı?48 izlenme
Binali Yıldırım İzmir'de Kılıçdaroğlu'na oy istedi! "Kılıçdaroğlu'nun oyu 2.5 milyondan fazla eksik kaldı. Şimdi 28 Mayıs'ta yapmamız gereken bu eksiği tamamlamak"48 izlenme
Ukrayna'nın Kiev bölgesinde bulunan Bucha kentinde imha edilen Rus konvoyu görüntülendi!88 izlenme
Ayhan Bora Kaplan hakkında yeni gelişme: Değiştirildi...135 izlenme
Cumhur İttifakı’nda ‘ÇAYKUR’ krizi!61 izlenme
Emeklilikte yaşa takılanlar (EYT) AKP oyları ile yine hüsrana uğradı!
Saygı Öztürk canlı yayında Sedat Peker açıklaması yaptı, Peker’in adamından anında karşı açıklama geldi!
Milyonları yutan Millet Bahçesi
CHP'den Erdoğan'a çarpıcı 'Türkiye Yüzyılı' tepkisi: "Sanki 20 yıldır ülkeyi kendisi yönetmiyor"