Cumhurbaşkanlığı’nın Resmi Gazete’de yayımlanan kararına göre, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nda Mekânsal Planlama Genel Müdür Yardımcısı olan Hidayet Uysal görevden alındı. Suç örgütü lideri Sedat Peker, Hidayet Uysal hakkında FETÖ dosyası olduğunu iddia etmişti.
Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan atama kararları Resmi Gazete’de yayınlandı. Çevre, Şehircilik ve İklim değişikliği Bakanlığı’nda üst düzey 5 bürokrat görevden alındı. Suç örgütü lideri Sedat Peker, o isimlerden biri olan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Mekânsal Planlama Genel Müdür Yardımcısı Hidayet Uysal hakkında ciddi bir iddiada bulunmuştu.
Suç örgütü lideri Sedat Peker, 23 Mayıs 2021’de Twitter hesabından Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Mekânsal Planlama Genel Müdür Yardımcısı Hidayet Uysal için Bakanlıkta hakkında FETÖ dosyası olduğunu iddia ederek soruşturma evrakını paylaşmıştı.
ÜST DÜZEY 5 BÜROKRAT GÖREVDEN ALINDI
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdürü Mehmet Ali Kahraman, ve üst görevden alındı.
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Çevresel Etki Değerlendirmesi, İzin ve Denetim Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Talha Türkoğlu, Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Kolçak, Mekânsal Planlama Genel Müdür Yardımcısı Hidayet Uysal da görevinden alınan üst düzey bürokratlar arasında yer aldı.
https://www.yurtgazetesi.com.tr/guncel/sedatpekerisaretettierdogangorevdenaldih190746.html
Kayyım Rektör Naci İnci Boğaziçi Üniversitesi'ni 'Avrupa Üniversiteler Birliği Üyeliği'nden çıkardı38 izlenme
Ankara ve İstanbul'da belgesiz oy kullanmak isteyen polisler gündemde: Tutanaklar tutuldu46 izlenme
Ev sahipleri dikkat! Sınırsız satış vergisi geliyor45 izlenme
Taliban'dan kaçan Afgan askerinden 'Kılıçdaroğlu geliyor' diyen kadına skandal sözler! "Bu gece yanına geliyorum"59 izlenme
Cemaat derneğinde istismar davası: 'Bana hizmet etmek Allah'a hizmettir' diyerek cinsel saldırıda bulunmuş!25 izlenme
Anıtkabir'de tezahürat yapan AKP'lilere küfretti, gözaltına alındı563 izlenme
ÇEDES adı altında öğrencilere cami temizletiyorlar36 izlenme
Hakan Bahçetepe'den GOP seçimleri öncesi AKP ve MHP'lilere çağrı: "Vicdanınızın sesini dinleyin"26 izlenme