Home
12 Şubat 2022 ( 39 izlenme )
Reklamlar

Sedef Kabaş'tan yeni açıklama: 'Bedenim hapiste ama ruhum ve vicdanım özgür'


Erdoğan'a hakaret iddiasıyla tutuklanan gazeteci Sedef Kabaş, yeni bir açıklamada bulundu.

İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, gazeteci Sedef Kabaş'ı tutuklu bulunduğu cezaevinde ziyaret etti.

Kabaş ile görüşmesi hakkında Twitter hesabından paylaşım yapan Türkkan, "Kabaş; 'bedenim hapiste ama ruhum ve vicdanım özgür' dedi" ifadelerini kullandı.

Türkkan'ın paylaşımı şu şekilde:

"Sedef Kabaş’ı cezaevinde ziyaret ettim bugün. Kabaş; “Bedenim hapiste ama ruhum ve vicdanım özgür” dedi. Sedef Kabaş’ın özel bir evladı olduğundan bahsetmiştim. Yavuz’un annesine telefondaki bir sözü, çok etkiledi beni."

NE OLMUŞTU?

Gazeteci Sedef Kabaş, TELE1 canlı yayınında sarf ettiği sözler sonrası Erdoğan'a hakaret ettiği iddiasıyla hedef gösterilmiş, ardından ise tutuklanmıştı. 

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Milli Piyango’yu aceleye getirdiler! En ucuz sigara 40 liraya çıkabilir! KPSS'de yeni iddia: "İki dershaneye giden bazı öğrencilerin bütün cevapları doğru!" Trump'tan skandal açıklamalar! "Eğer saldırırsa Türkiye'yi mahvedeceğiz"