Elazığ'ın Arıcak İlçesi'nde göreve giderken kullandığı zırhlı aracın direksiyonunda geçirdiği kalp krizi sonucu şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Hakan Tan'ın Hatay'ın İskenderun ilçesine bağlı Esentepe Mahallesi'ndeki baba evine hırsız girdi. Tan'a ait şehitlik beratı, fotoğrafları ile bir miktar parayı alan hırsızlar, kaçtı.
Sabaha karşı namaza uyandığında eve hırsızlığı fark eden Tan, polise ihbarda bulundu.

DİŞİMİ YAPTIRACAKTIM
Şehit babası Cuma Tan gece yattığını ve gece yarısı uyandığında da her şeyin normal olduğunu belirterek, "Sabaha karşı namaza kalktığımda telefonumu bulamadım. Çevreye baktım eşyalar karıştırılmış. Dişlerimi yaptırmak için ayırdığım parayı da almışlar. İyice etrafa baktım, şehit oğlumun fotoğraf ve belgelerini de alarak gitmişler. Şehit oğlumun fotoğraf ve belgelerini getirip evin bahçesine geri atsın. Çaldığı para da kendisine kefen parası olsun" diyerek tepki gösterdi.
http://www.yenicaggazetesi.com.tr/sehidinbabaevinisoyupkactilar198318h.htm
Müteahhitlere 12 aylık kıyak!42 izlenme
Kadir Mısıroğlu'nun Amerikan kuklası hilafet rejimi için BOP kapsamında ABD servisine rapor hazırladığı ortaya çıktı50 izlenme
Böyle pişkinlik görülmedi! CHP'li üye 21 yılda satılanları tek tek saydı AKP'lilerin yanıtı şoke etti!58 izlenme
Yandaş Hilal Kaplan’ın İmamoğlu paylaşımına tepkiler çığ gibi büyüyor!156 izlenme
Fatih Tezcan'a hapis şoku! Atatürk düşmanlığı tescillendi!51 izlenme
Çay toplamaya giden 22 kişinin testi pozitif çıktı, 202 kişi karantinaya alındı!81 izlenme
Boğaziçili öğrencilerin bursunun kesilmesine yönelik karar mahkeme tarafından durduruldu!81 izlenme
Hulusi Akar'ın yaveri fetocu Yarbay Levent Türkkan, cemaat açılışına üniformayla katılmış !2490 izlenme