Şehit Anneleri Derneği Başkanı Pakize Alp Akbaba, Yeniçağ’a açıklamalarda bulundu.
Akbaba, “Niçin Habur’dan gelen soysuzlara çadır mahkemeler kurup serbest bırakanlar şimdi de bir genel başkana yumruk atan cehennem zebanisini bırakıyor” ifadelerini kullandı.
Pakize Akbaba’nın açıklamaları şu şekilde:
“Ben de bu üzücü olayları izledikçe uykularım kaçıyor fakat şu anda Amerika’dayım hiçbir şey yapamıyorum. Sadece şunu düşünüyorum millet uyandı bunu kabul etmiyorlar madem şehitlere çok değer veriyorlardı. Niçin Habur’dan gelen soysuzlara çadır mahkeme kuruldu hainler serbest bırakıldı? O zaman bu avukatlar alkış tutuyordu şimdi bir siyasi partinin genel başkanına saldıran cehennem zebanisine sahip çıkıyorlar.”
“Tekrar soruyorum şehitlere kelle dediler. Kozmik odayı FETÖ’ye hediye ettiler. O zaman bu avukatlar neredeydi? Biz yirmi yaşına kadar büyüttük askere yolladık şehit oldular. Tüm Türkiye’nin şehididir onlar. Bizler esas şehitlere hakaret edenlerle ‘megri megri’ diyerek göz yaşı dökenlerin cenazelerimize gelmesini istemiyoruz. Şu an ellerim titriyor üzüntüden Allah sonumuzu hayır etsin.”
“Bahçeli bizim hakkımızı bu dünyada hesap vermeden gitmeyecek, onun hiç konuşma hakkı yok. Çünkü o partiyi terk etmesi lazımdır. Alçak Barzani’ye kırmızı halı serenlerin iki elimiz yakalarında. Çakalı, aslan yerine koydular paçavralarını Türkiye’de sallandırdılar. O zaman niçin şehitleri düşünmedirler?”
“CHP mi yaptı ki şehit cenazelerine yasak konuluyor? Bu millet bunları unutmadı. Ben cumhuriyet kadınıyım Türk Milleti’ni uçuruma sürüklemek istiyorlar galeyana gelmeyin. Türkiye’ye sahip çıkın bu oyunlara gelmeyin.”
Isparta Valisi görevden alındı55 izlenme
Samsun İl Müftüsünden tartışma yaratacak açıklama! "Domuz eti yenmesi caiz"1069 izlenme
Merdan Yanardağ “İlk kez TELE1’de” diyerek duyurdu: “İYİ Partili seçmen Millet İttifakı’nın devamını istiyor”38 izlenme
Fırsatçılar çözümü buldu; maskede 1 TL tavanı delindi!106 izlenme
FETÖ'nün 'özel misafiri' olan AKP'lilerin listesi!385 izlenme
Akşener'e küfürler savuran trole devlet övünç madalyası verildi!311 izlenme
Cezaevinde çocuk koğuşunda istismar: 5 gardiyana hapis talebi41 izlenme
Kızkardeşe Özel Kadro!206 izlenme
'Bir şey gördüm söyleyemiyorum' demişti! Muhabir ne gördüğünü açıkladı
Sedat Peker'den Uğur Dündar açıklaması: Yaptıkları ilk ve tek görüşmeyi anlattı
Son ekonomi anketinin sonuçları şaşırttı: AKP-MHP seçmeni bile isyanda
Öldüresiye dövüldü MHP'li Grup Başkanvekili de paylaştı!