Hakkında "silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan dava açılan ve bu nedenle tutuklanarak görevden alınan Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer, bu kez "ihaleye fesat karıştırma" suçlamasıyla ikinci kez tutuklandı.
Özer’in avukatı Hüseyin Ersöz, Silivri Cezaevi’nde müvekkiliyle gerçekleştirdiği görüşme sırasında edindiği gözlemleri kamuoyuyla paylaştı.
Sosyal medyadan açıklama yapan Ersöz, sosyal hayatta yan yana gelmeyecek isimlerin, görüş odalarında aynı anda avukatlarıyla görüştüklerini anlattı.
Ersöz, "Silivri’de Cezaevi görüşünden çıktım. Sosyal hayatta yan yana gelmeyecek isimlerin, görüş odalarında avukatlarıyla görüşmelerine şahit olduğum bir akşamdı" diyerek şöyle devam etti:
Koridorla ayrılan görüş odalarının bir ucunda Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer, diğer ucunda Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat vardı.
Bir görüş kabininde sosyal medya ünlüsü Kerimcan, diğerinde futbolcuları dolandırmakla suçlanan Seçil Erzan avukatlarıyla görüşüyordu.
Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ da oradaydı.
Ülkenin adalet sisteminin toplumsal ve siyasi hayatı, soruşturma ve davalar üzerinden nasıl şekillendirdiğinin çarpıcı bir yansımasıydı.
Sözcü
Suriyeliden Atatürk'e ve Türklere hakaret!39 izlenme
İhale yine yandaşa teslim!420 izlenme
İranlı genç kızın ölümü hakkında neler biliniyor?35 izlenme
Berat Albayrak'ın paylaştığı 'güven endeksi'nde gözden kaçan detay!82 izlenme
AKP MKYK üyesi milli park alanında otel işletmek için başvuru yaptı45 izlenme
Bayburt'ta İstiklal Marşı okunurken devlet protokolü ayağa kalkmadı !12093 izlenme
Çocuğunu satmak istediler, yetmedi fuhuşa zorladılar! Kabul etmeyince darp edip kayda aldılar29 izlenme
Erdoğan'ı üzecek anket23 izlenme