İzmir'in Bayraklı ilçesinde yaşayan Mehmet ve Raziye Arslan çiftinin 17 yaşındaki kızı Buse Arslan'dan 12 gündür haber alınamıyor.
27 Kasım Çarşamba günü, Bornova’nın Altındağ semtinde staj yaptığı iş yerine giden Buse Arslan, akşam saat 18.00'de işten çıktıktan sonra kayıplara karıştı.
Eve gelmeyen kızlarının durumundan endişe duyan Arslan ailesi, bir süre bekledikten sonra emniyete giderek kızlarının kayıp olduğunu belirtti.
Kızlarının hayatından endişe duyduklarını ifade eden anne Raziye Arslan, Buse'nin kısa süre içerisinde bulunmasını ve kızlarını görenlerin insaniyet namına 155'e haber vermesini istedi.
Polis ekiplerinin genç kızı arama çalışması devam ederken, kayıp kızdan henüz haber alınamadı. (İHA)

https://www.sozcu.com.tr/2019/gundem/gencbusedengunlerdirhaberalinamiyor5496584/
Türkiye’nin dev otobüs üreticisi TEMSA’da işten çıkarmalar başlıyor!318 izlenme
Memur zammı tartışılırken Erdoğan'ın konvoyu sosyal medyayı salladı!73 izlenme
Halkevleri’nin 'kamu yararına dernek' statüsü kaldırıldı!89 izlenme
Gram Altın 977 TL Olarak İşlem Görüyor50 izlenme
Mezarını kazın tam olsun! Emeklilik hayali kuranlara kara ferman Resmi Gazete'de29 izlenme
Ayhan Bora Kaplan davasında gizli tanığın ifadesi ortaya çıktı84 izlenme
Davet usulüyle yapılan ihalelerin aranan ismi: AKP'li belediyenin 'şark köşesi' ihalesi AKP'liye gitti52 izlenme
Fiyatlar uçmuş, asgari ücret zammı çoktan eridi!50 izlenme