Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu'nu tehdit etmesiyle gündem olmuştu.

Gazateci Alican Uludağ, büyük tepki toplayan sözler sonrası Yıldırım hakkında flaş bir iddiada bulundu.
Uludağ, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Yıldırım'ın yanında Sinan Ateş cinayetinde ismi geçen kişilerle beraber dün sabah saatlerinde adliyeye gittiğini öne sürdü.
Yıldırım ve beraberindekilerin Ankara Adliyesine niye gittiğinin bir sır olduğuna dikkat çeken Uludağ, "Muhtemelen başka bir konuda ifade verdi" ifadelerini kullandı.
Uludağ, dikkat çeken paylaşımında şu ifadeleri kullandı:
"Müsavat Dervişoğlu'nu tehdit etmesiyle yeniden gündem olan Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, dün sabah (perşembe) 09:00 sıralarında Ankara Adliyesine gitti. Ancak nedeninin Sinan Ateş cinayeti olmadığı belirtiliyor. Neden gittiği sır şimdilik. Muhtemelen başka bir konuda ifade verdi. Yanında kendisi gibi cinayetin bazı şüphelileri de vardı.
Cinayetin üzerinden 2 yıl geçti. Ahmet Yiğit Yıldırım, ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırılan Tolgahan Demirbaş'a Sinan Ateş'i takip ettirme talimatını veren bir isim. Yine makam aracı, tetikçiyi kaçırmakta kullanıldı. Özel kalem müdürü cinayete yardımdan 18 yıl aldı. Yıldırım şuan cinayet şüphelisi ve hakkında yurt dışı çıkış yasağı var. 2 yıldır savcı, ifadeye çağıramıyor. Adliyeye kadar gitmişken de savcı, gel ifadeni alalım da diyemiyor."

Elektriğe yapılan zamlar, cihazlara bağlı hasta yakınlarını perişan ediyor48 izlenme
Diyanet-Sen yöneticisinden skandal sözler: Mezuniyet töreni ahlaksızmış!33 izlenme
Dünyaya cömert, çocuklara cimri22 izlenme
Özgür Özel’in ‘ahtapot’ ifşasına Fatihli vatandaşlardan destek: "Eğer hukuk varsa tüm belediyelere nasıl işliyorsa Fatih Belediyesi için de işlesin. Hukuksuzluk varsa onlar da Silivri'ye gitsin"18 izlenme
Kırmızı Bülten'le aranan Hırvat kartel lideri Nedad Petrak İstanbul'da yakalandı32 izlenme
Kenti su bastı, CHP’li başkan isyan etti: Bu kadar parayı nereye gömdünüz?46 izlenme
Sayıştay'a göre İmamoğlu’nun süt yardımı 'usulsüz!'115 izlenme
Dev yapı market zincirine bir yıllık konkordato!96 izlenme
Ekonomide kaos: 'Bu sürecin devamı büyük bir yıkım olacak!'
TSK’dan Irak’ın kuzeyine hava harekâtı: 15 hedef imha edildi
Rusya, Kiev'in merkezine yakın noktalara füze saldırıları gerçekleştirdi, 1 ölü!
Yandaş kanal, Kazdağları’ndaki katliamı protesto edenleri hedef gösterdi !