Gelen son dakika bilgisine göre cinayete kurban giden eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş’in cinayetinin azmettiricisi yakalandı. Beykoz'un İshaklı köyünde yakalanan Dodo lakaplı Doğukan Çep, Hasan Ferit Gedik cinayeti davasında 35 yıl 4 ay hapis cezası almış ve aranıyordu.
Ankara Organize Şube Müdürlüğü ekipleri, Ateş cinayeti soruşturmasıyla ilgili bir süredir İstanbul'da firari şüphelileri yakalamak için çalışma yürütüyordu. Bugün akşam saatlerinde Ateş cinayetine ilişkin aranan Doğukan Çep'in Beykoz İshaklı Köyünde bulunan bir otelde olduğu belirlendi. İstanbul ve Ankara polislerinin ortaklaşa yaptığı çalışma sonucunda otele baskın düzenlendi. Polislerin geldiğini fark eden Doğukan Çep otelin arka kısmında bulunan ormanlık alana kaçmak istedi. Bu sırada polis ekiplerinin havaya uyarı ateşi etmesinin ardından Doğukan Çep yakalandı. Gözaltına alınan Doğukan Çep'in Ankara'ya götürüleceği öğrenildi.

MHP'Lİ YÖNETİCİYLE FOTOĞRAFLARI ORTAYA ÇIKTI
Cinayetin azmettirici Doğukan Çep’in cinayetle iligli soruşturma kapsamında gözaltına alınan MHP İstanbul il yöneticisi Ufuk Köktürk ile fotoğrafları da ortaya çıktı

Yeniçağ
Trabzon'da miting alanını 10 binler aydınlattı: "Yiğidim Aslanım burada yatıyor"29 izlenme
Ev kiralarından şikâyetçi olduğunu söyleyen Hafize Gaye Erkan’dan milyonluk villada parti42 izlenme
Alçağın biri, Atatürk görselini yere atıp defalarca bastı, müdahale havadan geldi!16 izlenme
Ataşehir Cami imamından İmamoğlu'na destek: 'Biz onu mezhepçilik yapmadığı için seviyoruz, İstanbul'da Alevi, Sünni, Şii ayrımı yapmadığından seviyoruz'28 izlenme
Depremzedelerin kaldığı çadırda yangın37 izlenme
Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu'ya bütçe dayanmıyor!36 izlenme
İYİ Parti'den yeni Erdoğan videosu! 'Tek adam rejimi sunar: Demokrasi masalı'45 izlenme
Spor Bakanlığı mülakatında şoke eden sorular! "Sporcu mu alıyorsunuz, Diyanete imam mı?"115 izlenme