Auto-Created-3
14 Mayıs 2024 ( 37 izlenme )
Reklamlar

Sinan Ateş'in eşinden Akşener'e destek: Beni takip ettiler, evimin fotoğraflarını çektirdiler

Ayşe Ateş, eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş'in Ankara'da suikast sonucu öldürülmesi üzerine İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in yaptığı açıklamalara destek verdi. 

Akşener'in suikastın ardındaki olayları eleştiren sözleri üzerine Ayşe Ateş, kendisinin de takip edildiğini, telefonunun dinletildiğini, evinin fotoğraflarının çektirildiğini belirterek yaşadığı zorlukları dile getirdi. Ateş, bu durumu alçaklık, korkaklık ve namertlik olarak değerlendirdi.





Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Programına FETÖ yanlısı Hakan Şükür'ü davet eden Oğuzhan Uğur, paylaşımını sildi. Merdan Yanardağ’ın gözaltına alınmasına gazetecilerden tepki yağdı: "İntikam hamlesi" Cüppeli koptu! İsmailağa Cemaati ikiye bölündü! CHP'li Öztrak grafikle gösterdi ve ekledi: "Yıkım o kadar büyük ki artık hiçbir makyaj tutmuyor"