Geçen ay öldürülen eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş'in yakınları, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan'ın Bursa mitinginde pankart açarak eylem yaptı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sinan Ateş'in memleketi Bursa'da miting yaptı. Erdoğan'ın konuşması sırasında Ateş'in yakınlarının pankart açarak adalet talep etti.
Pankartların polisler tarafından indirildiği görüldü.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sinan Ateş cinayetiyle alakalı olarak, aradan geçen yaklaşık bir aya rağmen henüz açıklama yapmadı. Eski Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı AKP'li Bülent Arınç, konu hakkında "Sayın Cumhurbaşkanımızın yakınlarından aldığım bilgiye göre bu hadiseden fevkalade üzülmüş, 'Bunu araştırıp bulacaksınız, bana sonucunu getireceksiniz' demiş" açıklamasını yapmıştı.
Gerçek Gündem
Evlilik kurtarma vaadiyle kadınları taciz eden hocaya 7 yıl hapis istendi!105 izlenme
ABD’den Türk şirketlere yaptırım kararı33 izlenme
Erdoğan gelmeden, AKP'li belediye Sarayın önündeki CHP bayraklarını indirdi!232 izlenme
Erdoğan'ın kampanyasında öğretmenlere fişleme!330 izlenme
Sedat Peker'in 19 yıl önceki sözleri ortaya çıktı! Olay yaratacak 'görevli' ve 'emekli' yanıtı!101 izlenme
Soylu'nun kadrolarını mı temizliyor? Ali Yerlikaya merak edilen soruyu yanıtladı22 izlenme
7. sınıf öğrencisinin anlattıkları yürekleri dağladı! 'Cebimde 4 lira param var, okulda yemek yiyemiyorum. Ben daha ucuz bir ülkede yaşamak isterim.'53 izlenme
Türk balıkçı teknesine taciz böyle engellendi: Türk Sahil Güvenliği kovaladı, Yunan botu kaçtı!14 izlenme